zondag 23 september 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Spektakelpotje tussen PSV en Ajax voor je flikkertjeflikkertje vanmiddag. Allemaal te zien op het betaalzendertje FOX Sports 1. Aanvang wedstrijd 16:45 uur. Voor een ruime voorbeschouwing kan al om 15:45 uur worden ingeschakeld op FOX Sports 3. Langs de Lijn via radio 1 luisteren kan natuurlijk ook. Vind je een samenvatting voldoende kun je om 19:00 uur met het bord op schoot afstemmen op NPO Tommie Egbers 1. Toch nog een stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Wordt het kampioenschap vandaag beslist? You'll never know how a cow catches a hare. Ofzoiets. PSV-Ajax voor je smoel. Zo vroeg in het seizoen al. Nummertje 1 vs nummertje 2. Eredivisiekrakert van jewelste. De Eindhovenaren zijn tot op het bot gemotiveerd om de doordeweekse poets van Messi en co snel te doen vergeten. Ajax verkeert in blakende vorm. Winnen de lampies bedraagt het gat met de neuzen maar liefst vijf punten, wordt er gelijkgespeeld blijft nummertje 1 nummertje 1 en blijft nummertje 2 nummertje 2 (die had je niet zien aankomen) en weten de branieboys van Ten Hag de zege binnen te hengelen nemen zij de koppositie over. Zo liggen de zaken ervoor. Hoe de opstellingen van beide ploegen eruit gaan zien is nog de vraag. Want Mark 'dat vertel ik eerst aan mijn spelers' van Bommel wil nog niets prijsgeven en Erik 'it ain't over till it's over' ten Hag moet eerst zeker weten of De Ligt en Huntelaar inzetbaar zijn ja of nee. Verwacht wordt dat Bommeltje in dezelfde opstelling speelt als tegen Barca (never change uch uche a winning team) en mocht De Ligt nog immer geblesseerd zijn zal Frenkie de Jong samen met Daley Blind centraal achterin bij de Amsterdammers staan. En dan gaat de speeltuin voor Bergwijn en Lozano helemaal open, voorspellen wij je bij deze. Mocht De Ligt nou wel meedoen, is het natuurlijk andere koek. Mits honderd procent fit. Schuift Frenkie de Jong een linie naar voren, worden de Amsterdammers aanvallender (lees gevaarlijker) en kruipt PSV in zijn achteruit. Wie weet doen toppertje GutiĆ©rrez en toppertje Van de Beek vanaf het begin mee. Zou zomaar kunnen. Jeweethetniet. Strijd op het middenveld wordt in ieder geval verwacht. Verder de PSV nono's Schwaab en Viergever tegen de Ajax-tovenaars Ziyech en Tadic. Kukulekuu, doet een haan. Zin in een potje genieten. Huuuh, doet een paard. Als het maar geen '0-0 haar op je lul' wordt. Zou zonde zijn. Eet een mandarijn. Zo af en toe. Niet iedere dag. Nergens voor nodig. Eindhoven de gekste. Amsterdam is poep op de stoep. Zoek het uit. Wij gokken een drietje. We gaan het zien. Vanmiddag. 040 vs 020. Wie wordt herfstkampioen?

Rammen we er maar gelijk een laatste alinea tegenaan. Want we zijn wel weer klaar met al dat voetbalgeleuter vooraf. Tijd nu voor LEKKER WIJF 1, LEKKER WIJF 2, LEKKER WIJF 3, LEKKER WIJF 4 en LEKKER WIJF 5. Vijf heerlijke snoepjes om bij weg te kwijnen. Waarom? Daarom. Doen we er ook nog vijf fijne muziekklanken bij. MUZIEKJE 1, MUZIEKJE 2, MUZIEKJE 3, MUZIEKJE 4 en MUZIEKJE 5. Wazzieweer. Eet een appel of een peer en zuip bier. Veel bier. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten