woensdag 19 september 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Woensdagavond Champions League avond. Ajax-AEK Athene op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 18:55 uur!!! De voorbabbel met drammertje Wilfred Genee en de heren analisten Dickie Advocaat en Gijpie René schijnt om 18:00 uur al te beginnen. Dat wordt weer ouderwets bord op schoot. Later op de avond om een uurtje of tien-over-elf alle potjes in samenvattingsvorm. Kanaaltje Ziggo Sport zendt vanaf 18:30 uur Shakhtar Donetsk-Hoffenheim uit en vanaf ongeveer 20:45 uur veranderd het Ziggo zendertje in een heus UEFA CL schakelkanaal. Kortom, het kan niet op. Toch nog een stream nodig? Kijk hierrr eens.

Hoor wie klopt daar kind'ren, hoor wie klopt daar kind'ren. Hoor wie klopt daar zachtjes tegen het raam. Het is een vreemdeling zeker, die verdwaalt is zeker. Ik zal eens even vragen naar zijn naam. Potdomme mensen wat valt 5 december toch weer vroeg dit jaar. Avondje Champions League cadeautjes van wedstrijden om je vingertjes bij af te likken. Starten we natuurlijk in de vroege avond met onze Amsterdamse branieboys die het mogen opnemen tegen de AEK kadetjes uit Athene. Moet te doen zijn. Dit. Thuis in de Arena. Drie punten in da knip. Toch? Ajax verkeert immers in bloedvorm dus steek die middelvinger maar in die Griekse schachtenbips van je. Kanonnen. Met Matthijs en Frenkie aan het roer. Gaan we oude tijden herbeleven? Jeweethetniet. Ajax-AEK Athene. We gaan het zien.

Zijn alweer we aanbeland bij de laatste alinea. Tijd dus voor veel lekkers. Wat te denken van HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf zalige juffrouwen muziekpareltjes en zet je speakers maar lekker luid maximaal voor DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf retegeile muziekpareltjes juffrouwen. Helemaal van het padje zijn ze daaro bij die redactie van voetbalhumor.com, horen wij je nu denken. Ja, en? Vanavond zuipen we bier, wijn, tequilla, alles door elkaar. Kan ons het rotten. Hup Ajax, lopen met die vlotte botten. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten