dinsdag 2 oktober 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond Bayern München-Ajax Amsterdam voor je Kartoffelkopf. Allemaal te zien bij onze voetbalvrienden van Veronica. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf een uurtje of 20:30 uur een fijne voorbeschouwing. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

En wie is Arjen Robben nou helemaal joh? Precies, een ouwe lul die zo af en toe nog met de grote jongens mag meeballen. En wie is Franck Ribéry nou helemaal joh? Precies, een ouwe lul die zo af en toe nog met de grote jongens mag meeballen. En wie is... Ho, stop. Vanavond Bayern-Ajax. En die mofjes mogen door de Amsterdamse branieboys niet worden onderschat. Nope. Ook al zitten er een paar oude rotten in de Bayern selectie, rest van die Zuid-Duitse Mannschaft zijn ballertjes van internationale top. We noemen een Joshua Kimmich, een James Rodríguez en een David Alaba. Gelouterde twintigers die weten hoe je een Europese pot voetbal naar je hand weet te zetten. Hmm, eens ondervinden hoe broekies als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Careltje Eiting en Donny van de Beek hier mee om weten te gaan. Natuurlijk, Bayern is favoriet, maar elk nadeel heb zijn voordeel. Ajax trainertje Erik ten Hag heeft twee seizoenen in de Bayern keuken mogen kijken en kent de paperassen van het elftal van Ordnung muss sein. Dus? Dus wellicht dat 'Pep' ten Hag de sleutelformule weet te vinden voor een episch magnifiek optreden van de Amsterdammers in de Allianz Arena. It ain't over till it's over. Jeweetzelf.

Laatste alinea maar doen? Voordat we naar de balwedstrijd koekeloeren gaan. Wat te denken van deze vijf scheetjes zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR en luister verdomme deze vijf muziekpareltjes DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en zoek het verder lekker uit. Nu maar hopen dat de mofjes nog in Oktoberfeste trance zijn en wie weet komt het allemaal goed vanavond. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Hup Ajax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten