zondag 28 oktober 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Deze zondag. El Clasico der Lage Landen Ajax-Feyenoord en de El Clasico der El Clasico's FC Barcelona-Real Madrid voor je paellahoofd. 020 vs 010 is vanaf 14:30 uur te zien op betaalkanaaltje Fox Sports of te beluisteren via radio 1 Langs de Lijn. Barca-Real kan vanaf 16:15 uur begluurd worden via het Ziggo sportkanaaltje. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Beste voetballiefhebber. Daar sta je dan. Je zag dit moment al zo vaak in je dromen. En daar is 't dan. De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Deze zondag. Este domingo. El Clasico één en El Clasico dos. Achterelkaar. Hoe verzin je zoiets? Nu maar hopen dat Ajax vs Feyenoord niet te veel uitloopt zodat we weinig van Barca vs Real hoeven te missen. Schakelen we nu eerst naar het FOX kanaaltje. Eerst iets over Ajax-Feyenoord. Dit blijft hoe dan ook altijd een Klassieker. Wat de stand op de ranglijst ook moge zijn. De Neuzen vs De Kakkerlakken. Haat en nijd. Deze pot. Technisch vernuft vs opgestroopte mouwen. De Amsterdammers gaan als een wervelwind. Winnen eenvoudig hun potjes. De Rotterdammers daarentegen winnen ook hun potjes echter zij het met meer moeite. Een clash van jewelste wordt verwacht. Laatste jaren is het vooral een feestje voor de Amsterdammers. Al dertien jaar wisten de Rotterdammers niet in de hoofdstad te winnen. Laatste keer dat Feyenoord een puntje meepikte uit Amsterdam was op 25 januari 2015. Afijn, 020-010. Zonder uitsupporters want jeweetzelf. En dan tikt de klok kwart-over-vier aan. Einde wedstrijd. Feliciteren wij de winnaar, troosten wij de verliezer, schudden wij de handen van diegenen die gelijk hebben gespeeld. Doen we vervolgens van je zap, staat zowaar het gratis Ziggo sportkanaaltje plots voor. Barca-Real op het schermpje. Geen Messi want au aan de arm, geen Ronaldo want naar Juve, maar met Rakitic en Suarez aan de ene- en Modric en Bale aan de andere kant op het veld. Het commentaar is in handen van cultheld El Sierd de Vos. Wat wil een mens nog meer? Ontkurk de wijnen en leg de hammen op tafel. Deze pot. Altijd raak. Vermaak van de bovenste plank. De mooiste wedstrijden van het seizoen. Wij staan te popelen. Potverdomme, die kut wintertijd ook altijd. Afschaffen die bende. Moeten we nog een uur langer wachten op deze hele fijne shit.

Echter voordat we met het voetbalgeweld gaan aanvangen eerst iets om er even in te komen. Om de zondagochtend door te komen. Zie HIERRR, AGUIII, HIERRR, AGUIII en HIERRR cinco buenas mujeres voor je uitgezocht. Mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Dat worden DEZE, ESTE, DEZE, ESTE en DEZE cinco musicapareltjes zo lekker zet dat geluid verdomme op standje heel hoog. Genoeg geluld, genoeg geschreven. Wij nemen alvast een cerveza. Saludos. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten