woensdag 24 oktober 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! PSV Eindhoven tegen Tottenham Hotspur voor je kanis. Balpartijtje is vanaf 18:55 uur te aanschouwen op voetbalzender Veronica, vanaf een uurtje of 18:00 uur wordt er voorbeschouwd. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet. Vanaf 21:00 uur kan er worden gezapt naar het Ziggo schakelkanaal voor alle andere leuke wedstrijden.

Dat die Eindhovenaren in de poule des doods zijn ingedeeld weten we inmiddels. Toch zou het leuk zijn als die lampies een keer een puntje uit de strijd weten te halen. Kijk, tegen de overmacht van Messi en co was geen eer te behalen en tegen de Milanezen van Internazionale had een gelijkspelletje erin gezeten maar je weet Italianen, bedenkers van het catenaccio, lullige 1-2 op je klote, conclusie ciao e arrivederci. Moet het vanavond maar tegen de Spurs gebeuren. Want die komen op bezoek. Minstens een puntje. Moet te doen zijn. Want wie is die fucking Christian Eriksen nou helemaal? En die dekselse Harry Kane? En die duivelse Davinson S├ínchez? De poehahaha mannetjes van de Londenaren. De lampies hebben immers Pablo Rosario, Steven Bergwijn en Denzel Dumfries. Jeweetzelf. Eindhoven de gekste!

Zijn we alweer begonnen aan de laatste alinea. Voor je het weet is al het leuke weer voorbij. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf kneiterhete dames die je wat te tonen hebben. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf fonkelhitsige muziekklanken dus oortjes wijd open want anders hoor je niets. Staat het bier in de koelkast koud te worden? Check. Liggen de zakken chips al in de voorraadkast te wachten totdat ze eruit kunnen worden gehaald? Check. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten