dinsdag 16 oktober 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje tussen België en Nederland voor je patattekes. Direct na het acht uur journaal om 20:20 uur begint de voorbeschouwing op NPO 1. Om 20:45 uur volgt de aftrap. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Werden afgelopen zaterdagavond nog netjes onze oosterburen een loer gedraaid, is het vanavond de beurt om onze zuiderburen te kakken te zetten. Nummertje drie van het afgelopen WK tegen nummertje drie van het WK 2014. België-Nederland. België met wereldtoppers als De Bruyne, Dembélé, Vertonghen, Hazard, Lukaku en Meunier in de gelederen tegen Oranje met boywonders in de maak De Ligt, Frenkie, Van de Beek, Rosario, Dumfries en Bergwijn. Patat met veel mayonaise. Deze pot. Met van die verse frieten zo goudgeel zo ontzettend mooi goudgeel. Wie wordt wereldkampioen voetbal Lage Landen? Vanavond zullen we het weten. Duhuh. Lekker belangrijk. Winnen of verliezen maakt immers geen reet uit. Want vriendschappelijk. Gelijkspelen mag ook. Zolang er maar progressie wordt gemaakt. Rot op met je 'ja maar ballen tegen de Belgen blablabla'. Zoek het uit. En ik? Ik babbel met de gast die mij een glas aanbiedt. Tot ik genoeg op heb voor een volgende stap. En ik babbel met het meisje dat er tof uitziet. Ik sloof me uit, compliment en een grap. Maar ik wil geen grap meneer, ik wil geen grap. Je veux de l'amour. Je moeder is een... directiesecretaresse.

Laatste alinea maar doen? Zucht. Die onzin altijd. Tijd voor vijf toffe mokjes zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Mag muziek ook niet ontbreken dus zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf plezante deunen voor je flappertjes. Genoeg getypt. Zet het bier maar vast koud, wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten