woensdag 7 november 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Avondje Champions League voor je hatsikidee. Benfica-Ajax. Allemaal te zien op voetbalzendertje Veronica. Vanaf 21:00 uur wordt er live overgeschakeld naar Estádio da Luz te Lissabon, vanaf 20:30 uur kan er worden ingeschakeld voor een half uur durende voorbeschouwing. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Winnen van Benfica en de gassies van Ajax zijn verzekerd van een plek in de koker wat weer zal leiden tot grabbel-de-grabbel vette CL-loting knock-out potjes ergens eind februari, begin maart 2019. Zo, nu jij weer. Jaja, mocht er vanavond gewonnen worden door de boys van Ten Hag is het zo klaar als een klontje. Speelt Ajax Amsterdam ook in het jaartal 2019 Champions League. Echter zo ver is het nog niet. Benfica mag niet onderschat worden, zo zagen we twee weken geleden nog in Amsterdam. De Portugezen kwamen zo nu en dan gevaarlijk voor het doel van Ajax goalie Onana en verwacht wordt dat ze thuis flink de aanval zullen opzoeken. Dat laatste is in het vaarwater van de Amsterdammers want hierdoor zal veel ruimte voorin ontstaan voor de boywonders die het waar mogen gaan maken. We gaan het zien. Hup, rood- witte schare. Dapp're strijders fier en koen. Geen club die ons kan evenaren. Rood en wit wordt kampioen!

Laatste alinea doen? Dat ophitsige gelul vooraf wat heb je er aan? Niets. Wij ware voetballiefhebbers willen DIT, DIT, DIT, DIT en DIT zien. Vijf lekkere wijven voor je malle Henkie voordat er naar voetbal gekeken kan worden. Willen we verder DIT, DIT, DIT, DIT en DIT horen want voor goede muziek spitsen wij altijd onze oortjes. Vijf pareltjes voor je uitgezocht. Omdat het kan. Wel, wij gaan foebele koekeloeren. Zoek het uit. Kramp in je kuit. Kriebel aan je voorhuid. Van die jeuk, van die irritante piemeljeuk. Gadsie, gadsie, viespeuk die je d'r bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten