dinsdag 27 november 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! AEK Athene-Ajax Amsterdam voor je dikke vette girosmuil. Champions League! Bende is allemaal te bekijken op voetbalzender Veronica. Vanaf 18:55 uur de aftrap, vanaf 18:00 uur deskundig voorbeschouwen met de heren van Veronica Inside. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Een puntje pakken in dat Griekse anuslandje en de Amsterdammers zitten op rozen. Hoeven de knulletjes van Ten Hag niet afhankelijk te zijn van het resultaat tussen Bayern en Benfica. Want als Bayern het ondelinge potje met de Portugezen wint is het namelijk ook koek en ei voor de Mokummers. Overwinteren in de Champions League. Hoe lekker is dat? Dat je op 17 december in zo'n kokertje zit en dat er een mooie ploeg als tegenstander aan je wordt gekoppeld die je dan eind februari en begin maart 2019 in een knockout tweematch helemaal zoekscheel mag spelen. Handenwrijven. Echter zover is het nog niet. Eerst dit AEK even op zijn plek zetten. Ajax met de punt naar voren, AEK met het holletje naar achteren. Zoiets zal het qua tactiek worden, voorspellen wij. Wie zijn wij? Wij zijn voetbalhumor.com en wij hebben er verdomme verstand van. Dat je het weet. Onze voorspelling met onze grote bek? Een gelijkspelletje. Iedereen blij.

Laatste alinea maar doen? We beginnen wat overmoedig, lees arrogant, te worden. Tijd dus om af te sluiten. Maar niet voordat zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf spannende mokkeltjes van je tralala met het broekje uit of met het broekje aan, eet een appel of een banaan. En zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke muziekpareltjes voor je van dat internet geplukt. Van ons, voor jou. Kantoorgebouw. Slaat allemaal nergens op. Dit. Weten wij ook. Heus. Wel, wij gaan foebele koekeloeren. Heb plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten