vrijdag 16 november 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Nation League partij tussen Nederland en Frankrijk voor je oelala op het programma vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1 vanaf een uurtje of negen. Na het acht uur journaal wordt er eerst een half uurtje voorbeschouwd om je lekker te maken. Gaat dat zien, gaat dat zien. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Ik ben het beu. Ik heb een zachte huid. In mijn schuimbad. Ik bespat me met water. Ik lach ermee! Mijn goudvis. In mijn schuimbad. Ik pak hem warm in. Ik zeg hem: Ik heb geen probleem. Ik luier. Geen gedrukte stemming. Ik luier. In het water baad ik. Het is belangrijk. Goed voor mijn gemak. De tijd vliegt. Ik heb een zachte huid. In mijn schuimbad. Ik verzuim aan de schaduw. Van de bommen. Alles is heerlijk. Lagen van mikpunten. Ik maak de lijst met dingen. Die me misselijk maken. Ik ben diegenen die wenen beu. Diegenen die rijden aan twee (km) per uur. Diegenen die jammeren en diegenen die zich vastmaken. Aan een idee over een dwangvoorstelling. Ik ben diegenen die zagen beu. De extremisten voor twee cent. Diegenen die het leven volledig zwart zien. Diegenen die me wegsturen in de neerslachtigheid. Ik ben mijn grote zus beu. Die alles beklaagt en die weent. Ik ben de regen beu en de courgetten. Die me doen braken onder mijn dekbed. Ik ben de cynici beu. En in de weiden van de Herfsttijllozen. Ik ben het beu iets beu te zijn. Ook... Ik heb een zachte huid. In mijn schuimbad. Geen aardschokken. Ik neem mijn gemak ervan. En ik ontspan me. Dat is mijn watertoestand. Net zoals een hik! Nederland-Frankrijk mensen. Wij hebben er zin in.

En deze onzin verschijnt gewoon op een voetbalwebsite? De tering. Snel maar een laatste alinea er tegenaan knallen. Weet jij nu als fervente bezoeker wat er komen gaat. Niks geen voetbal maar PAK AAN, PAK AAN, PAK AAN, PAK AAN en PAK AAN. Vijf vrouwwezens die er wezen mogen. Joehee, Joehoo. Sodemieteren we er ook nog vijf van die fraaie in het oorliggende muziekpareltjes dat Wee Wee Wee op. SODEMIETER, SODEMIETER, SODEMIETER, SODEMIETER en SODEMIETER verdomme. Bam voor je huppelkutje. Kind kan de was doen, zolang er een wasmachine in de buurt is. Boe. Genoeg geouweneuzeld. Zet het bier vast koud. Of warm, wat jij wilt. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten