maandag 10 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinales Europe League op teevee vanavond. Allemaal te zien op betaalzendertje FOX Sports en open kanaaltje RTL7 inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en pas laat tegen middernacht kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt.

Kwartfinale. The Final Eight. Balpartijen zullen worden afgehandeld middels een one-of-tie match ergens in Duitsland. Niets geen return, gewoon direct duidelijkheid wie er in de halve finales zal geraken. Nog immer zonder sfeervol publiek want dat coronavirus laat niet met zich niet dollen. Op het programma vanavond twee niet misselijkmakende potjes. Een keuze moet gemaakt worden. Beide wedstrijden beginnen om 20:55 uur. Pak het bier maar alvast te voorschijn.

Internazionale - Leverkusen (20:55 uur, FOX Sports 1)
De wedstrijd die wij vanavond gaan kijken. Want op papier nagenoeg gelijkwaardig zij het dat Inter lichtfavoriet is bij de bookmakers. De Vrij vs Bosz. De een speelt in de verdediging en de ander staat langs het lijntje drukgebarend tactische info naar zijn ballertjes binnen de lijnen te spetteren. Inter is met een sterk seizoen bezig en de 2-0 overwinning op het stugge Getafe mocht er zijn. Leverkusen wist de Rangers simpel opzij te zetten. Een moeilijke pot om te voorspellen. Ook voor gelouterde voetbalfanatici als wij. Geven we toe. Het ploegje van Peter Bosz kan frivool voor de dag komen en als ze het op de heupen krijgen dan kan er zowaar iets moois ontstaan. Toch denken wij dat Inter de volgende ronde gaat halen, want Lukaku jeweetzelf.

Manchester United - Copenhagen (20:55 uur, FOX Sports 2)
Reden waarom wij naar Inter vs Leverkusen gaan kijken is omdat wij denken dat United vs Copenhagen een eenrichtingsverkeer potje zal worden. Valt eenmaal dat goaltje voor United zullen de Engelsen zich gaan sparen voor de volgende ronde. Beetje trainingsoefeningen uitproberen tegen de figuranten uit Denemarken. Een saaie doordeweekse avondwedstrijd. United wint dus. Met twee, drie, vier of vijf nul, naar gelang ze er zin in hebben.

Laatste alinea
Wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Clitorishaar. Oeleboele, oeleboele. De NPO 3-film Aanmodderfakker kijken we een andere keer, als we 'm gaan kijken want al minstens drie keer gezien. Lang leve de Replay TV. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten