zondag 23 augustus 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Finale Champions League partij tussen Paris Saint-Germain en FC Bayern München op teevee vanavond. Plaats van handeling Lissabon, Portugal. Stadion Estádio da Luz om precies te zijn. Potje is te zien op voetbalkanaaltjes SBS6 en Ziggo Sports (aan jou de keuze) inclusief voor- en nabeschouwingen. Vanaf halfnegen kan er worden ingeschakeld en rond de klok van elf kan er op het rode knopje van de afstandsbediening worden gedrukt. Mits de bende wordt beslist in negentig minuten anders gaan we nog even vrolijk verder.

FC Bayern München met sterspeler Neuer Kimmich Boateng Alaba Thiago Goretzka Gnabry Müller Perisic Lewandowski Davies tegen Paris Saint-Germain met boywonder Mbappé Neymar. Een finale om je vingertjes bij af te likken. Dit. Bayern-PSG. Twee jaar geleden wisten de Parijzenaren de Zuid-Duitsers nog te verschalken, toen beide grootmachten elkaar tegenkwamen in de CL-groepsfase. Echter dat was potdomme twee jaar geleden. Nu is nu. Maintenant c'est maintenant. Jetzt ist jetzt. Bayern is vandaag de dag een geoliede voetbalmachine, remember de veegpartij tegen Barca van vorige week, die zit nog immer in het achterhoofd gegrifd van menig voetballiefhebber en die blijft daar nog wel een paar jaar zitten. Bayern is de torenhoge favoriet. Alleen een offday van de Bayerse Verteidigung tegenover een weergaloze Neymar en een fenomenale Mbappé kan roet in het eten gooien. Gaan wij niet van uit. Onze voorspelling? Bayern wint mit zwei Finger in der Nase.

Laatste alinea alweer. Weten jullie wel hoe laat het is. Want wat is een toppert alert zonder lekkere wijven en heerlijke muziek? Precies, geen echte toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Na de winter komt het voorjaar. Echter dat getijde is alweer een paar maanden achter de rug want het is reeds volop zomer. Zie de zon lachend zijn stralen schijnen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten