woensdag 7 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Bayern München vs Paris Saint-Germain en Chelsea vs Porto voor je pannetje. Champions League kwartfinale ga er maar voor zitten hoera hoera. Eerste wedstrijd is in zijn geheel te zien op voetbalzender SBS6, tweede kan aanschouwd worden op het open Ziggo kanaaltje. Aanvang 21:00 uur. Vanaf 20:30 wordt er op beide zendertjes voorbeschouwd.

Bayern München vs Paris Saint-Germain
Vorig jaar was deze wedstrijd nog de finale. De Duitsers wonnen met 1-0. Paris Saint-Germain-ster Kylian Mbappé (22) is na zijn vier doelpunten tegen Barça in de achtste finales de jongste speler ooit met 25 goals in de Champions League. Robert Lewandowski, de spits van tegenstander Bayern München, staat op 73 doelpunten. De tien jaar oudere Pool raakte eind vorige maand geblesseerd aan de knie en is er vandaag niet bij, maar zijn ploeg Bayern München is altijd favoriet. Kan Neymar leuk proberen die Bayernse defensie te schaden, wij weten beter. Onze voorspelling? Bayern wint sowieso.

Chelsea vs Porto
Ook leuk. In zijn geheel te zien op Ziggo of anders in samenvattingsvorm na de Bayern-PSG pot op SBS6. Onze voorspelling? Chelsea wint.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dekselse hete wonderdames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijn in het oorliggende muziekdeuntjes die er alle zes weldegelijk toedoen. Wij doen van je handenwrijven. Zet het bier maar vast koud. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten