dinsdag 27 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finale Super Champions League tussen Real Madrid en Chelsea op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender SBS6. Vanaf 20:30 20:45 uur heel veel reclame plus een voorspelling van de analist aan tafel. Vanaf 21:00 uur is het ballen maar.

Een absolute kraker. Dit. Reken maar dat onze jarige koning zijn vrouwen vroeg naar bed zal sturen en deze pot zal bekijken onder het genot van een heerlijk heldere goudgele rakker. Lekker onderuit liggend. Voetjes op tafel. Kom maar op met die balpartij. Beide ploegen weten hoe het is om de Champions League te winnen. Of Ziyech bij de Engelsen in de basiself start is onzeker. Wij denken van niet want TTT (Trainer Thomas Tuchel) is niet zo'n fan van onze Marokkaanse voetbalvriend. Bij Madrid natuurlijk de absolute sterspeler Fransman Karim Benzema op het veld. Bij Chelsea kunnen we gaan genieten van de Duitser Kai Havertz. Een spannende confrontatie ligt in het verschiet. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje. Nee, doe toch maar Madrid winnen. Zij het miniem. Maar het kan ook Chelsea zijn dat er met de winst vandoor gaat. Ach, weten wij veel.

Genoeg geluld geschreven. Tijd nu voor echt vermaak. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische dames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie schitterende muziekstukjes. Voor ieders wat wils. Toedeloe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten