dinsdag 13 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! Vanavond terugpotjes kwartfinale Champions League voor je donder hoe lekker is dat. Paris Saint-Germain vs Bayern Munchen is te zien op voetbalzender SBS6 en Chelsea-Porto is te bekijken via het open Ziggo kanaaltje. Voorbeschouwing begint ongeveer om 20:30 uur (maar die campingzender van capo de Mol weet je dat immers nooit), het trappen tegen het leer zal om 21:00 uur aanvangen.

Paris Saint-Germain vs Bayern Munchen
Vorige week eindigde dit duel in een spectaculaire 3-2 overwinning voor de Parijzenaren. Echter Bayern was beter. Kans op kans werd door de Zuid Duitsers om zeep geholpen. Spits Lewandowski werd nodig gemist. Ook vandaag zal torhunter Lewandowski niet op het veld verschijnen voor de Duitsers. Nog immer au. Mochten de sterren van PSG net zo nonchalant ballen als vorige week, zullen ze de Sjaak zijn voorspellen wij. Kunnen die MbappĂ© en Neymar leuk frivool de ster uithangen, mocht Bayern net zoveel kansen krijgen als vorige week (en dat gaat gebeuren want die Parijzenaren gaan achterover leunen, let maar op) knallen ze dat leer nu wel tegen de touwen. Onze voorspelling? 3-1 voor Bayern, PSG eruit, Bayern doorrr.

Chelsea-Porto
Ook leuk. Echter eerste wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor de Engelsen dus deze pot is gespeeld. Het is klaar. Gaan die Londenaren vakkundig uitspelen vanavond. Onze voorspelling? Wederom 2-0.

Laatste alinea
Tieten, schieten en helikopters. Bijna. Tieten en iets meer zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie welgevormde dames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone muziekdeuntjes hoera hoera. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten