zaterdag 10 december 2022

Za 2022-12-10

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale jeweetzelf. Twee WK-wedstrijden maar liefst voor je snotkoker. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

16.00 uur: Marokko vs Portugal
De Leeuwen van de Atlas zijn nu al de sensatie van het WK. Een onberekend ploegje dat zomaar van iedereen kan winnen. Met Ziyech als sleutel van het elftal plus de soldaten Hakimi, Mazraoui en de onverzettelijke Amrabat in de gelederen. Kan het wederom verrassen? Nu wacht Portugal. Een outsider. Portugal zonder Ronaldo blijkt een nog beter Portugal en de coach schijnt dit succesvol overgebracht te hebben op de superster. Er moet natuurlijk geen trammelant in de selectie ontstaan en gelukkig voor de trainer deed aankomend toptalent Ramos zijn werk goed tegen de Zwitsers. Marokko vs Portugal kan een enerverend potje worden. Onze voorspelling? Toch denken wij Portugal. X Uhhh, de Leeuwen van de Atlas dus.

20.00 uur: Frankrijk vs Engeland
De uitblinkende MbappĂ© vs misschien wel de beste middenvelder ter wereld Bellingham. Een clash. Een titanenstrijd van jewelste. Dit. De titelverdediger van het vorige WK is op dreef en heeft al laten zien niet voor niks kampioen te zijn geworden in 2018. Engeland staat er goed voor en beschikt over sterke spelers in de voorhoede. Beide ploegen scoren er aardig op los en voetbalden zich relatief simpel tot de kwartfinale. Het is voor beide landen de eerste echte zware beproeving. Het gaat om de vorm van de dag. Een detail. Binnenkant paal of buitenkant paal. Het gaat om hoe zit MbappĂ© in zijn vel en in hoeverre kan Walker hem afstoppen. Wij hebben er zin in. Onze voorspelling? Frankrijk wint. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten