woensdag 14 december 2022

Wo 2022-12-14

Toppert alert! Toppert alert! Tweede halve WK-finale pot voor je etterstraal. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

20.00 uur: Marokko vs Frankrijk
Daar zijn ze weer. De Leeuwen van de Atlas. Als eerste Afrikaanse land ooit in een halve finale van een WK. Hoe goed, hoe prachtig, hoe mooi? Ziyech en co hebben een verrukkelijk hecht team waar iedereen strijdt voor elkaar. Spanje en Portugal moesten er aan geloven, vanavond wacht topfavoriet Frankrijk. Winnaar speelt zondag de WK-finale, verliezer moet zaterdag opdraven voor de nietszeggende troostfinale. Wordt een clash hoor. Dit. Zowel binnen als buiten het veld zijn we bang. Een kleine burgeroorlog staat op de loer. Veel Marokkanen wonen immers in Frankrijk. Zij vormen een aanzienlijk deel van de totale immigrantenbevolking in het wijnland. Bij winst of verlies. Hou het een beetje gezellig. Want echt. Voor de meeste Marokkanen hopen we dat Marokko wint, voor de mongolen die zonodig de steden willen vernielen hopen we dat Marokko verliest. Onze voorspelling? Frankrijk lijkt ons een maatje te groot. Maar jeweetniet. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten