donderdag 1 december 2022

Do 2022-12-01

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je malle moer. Volle bak. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

16.00 uur: Kroatië vs België (F)
Wie weet zich te plaatsen voor de volgende ronde? Eén van de twee toplanden kan straks naar huis. Belgen moeten winnen, Kroaten hebben aan een punt genoeg. Theoretisch zouden Belgen genoeg aan gelijkspel kunnen hebben of kan Kroatië zelfs verliezen maar dan moet het al uitgeschakelde Canada met ruime cijfers van Marokko weten te winnen. Geloof jij het? Afijn, Modric vs De Bruyne. Een kraker. Deze smulpot. Beide landen ogen ietwat oud, men is vergeten door te selecteren en dat gaat nu zijn tol eisen voor één. Doelsado kan ook nog belangrijk zijn. Wie wordt eerste, wie wordt tweede, wie kan naar huis? Onze voorspelling? De Rode Duivels kunnen naar huis want wij denken een gelijkspel. √ Zei toch.

16.00 uur: Canada vs Marokko (F)
Onze voorspelling? Laten we die maar direct van de daken schreeuwen. Wij denken een gelijkspelletje. Dan is Canada blij en verlaat het met opgeheven hoofd het toernooi en Marokko is gewoon door naar de volgende ronde. Hoe leuk spelen die Leeuwen van de Atlas wel niet? Met een belangrijke rol voor halve Nederlanders Ziyech, Mazraoui, Amrabat en Aboukhlal. De Marokkanen hebben een team dat het iedereen lastig kan maken. Hoe ver gaan die komen? Grote vraag is worden ze eerste of tweede in de groep? X Marokko dus.

20.00 uur: Japan vs Spanje (E)
Och och och, dat Japan. Daar waar ze hadden moeten winnen van Costa Rica werd lullig verloren en nu zitten de scheefoogjes in de penarie. Reken maar dat Duitsland met meer dan twee doelpunten van die Costa Ricanen weet te winnen en dus dient er gewonnen te worden van Spanje. Ja, en Gordon is hetero. Koekoek, die stierenvechters laten zich heus niet in de luren leggen, hebben aan een punt genoeg om eerste in de groep te worden. Onze voorspelling? Spanje wint gewoon. X Japan dus.

20.00 uur: Costa Rica vs Duitsland (E)
Het kan nog voor de Duitsers. Ze hebben dit WK de afgrond gezien maar als er vandaag wordt gewonnen van Costa Rica dan staan onze oosterburen gewoon in de achtste finale en dient er rekening te worden gehouden met die Mannschaft. Het spel tegen de Spanjaarden zag er goed uit. Spelmaker Sané was een verfrissing. Onze voorspelling? Haal je telraam maar weer tevoorschijn. Duitsland gaat deze pot ruim winnen. √ Zei toch. Echter de mofjes gaan niet door.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten