zondag 4 december 2022

Zo 2022-12-04

Toppert alert! Toppert alert! Achtste finale jeweetzelf. Twee WK-wedstrijden maar liefst voor je kanarie. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

16.00 uur: Frankrijk vs Polen
De middagwedstrijd gaat tussen sterspelers MbappĂ© vs Lewandowski. Zal de beste spits vandaag opstaan? Natuurlijk zijn de Fransen zwaar favoriet. Fransen wisten zich simpel te kwalificeren voor de volgende ronde, Polen daarentegen wisten zich door het oog van de naald te plaatsten. Ploegje van Lewandowski en zijn neefjes spelen angsthazen voetbal, moeten het hebben van topkeeper Szczesny die ze er verdomd aardig weet uit te houden. Mocht het op penalty's uitlopen, reken maar dat die stokbroodvreterjes peentjes zullen zweten. Of Szczesny het kanonnenvuur van Les Blues in reguliere speeltijd weet te stoppen, we gaan het zien. Onze voorspelling? Toch Frankrijk. √ Zei toch.

20.00 uur: Engeland vs Senegal
Engelsen zijn een outsider voor de titel, Afrikaans kampioen Senegal wil gewoon zo ver mogelijk komen. Eilandbewoners zullen waarschijnlijk al denken dat 'football is coming home' komt. Afrikanen missen ManĂ©. Wat als hij gewoon had meegedaan? Als, als, als. Het middenveld van de Senegalezen is beresterk. Gaan de Engelsen een kluif aan krijgen. Dit wordt een interessant potje. Onze voorspelling? Uiteindelijk gaat Engeland door. Met moeite. √ Zei toch en het ging nog makkelijk ook.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten