woensdag 30 november 2022

Wo 2022-11-30

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je moer. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

16.00 uur: Tunesië vs Frankrijk (D)
Een potje om de kat zijn kutje. Dit. Tunesiërs zijn reeds uitgeschakeld, Fransen weten al dat ze een ronde verder mogen. Fransen kennende zullen ze spelers gaan sparen. Maar ja, balletjes die op het Franse bankje zitten kunnen er ook wat van. Wellicht dat Mbappé nog wat doelpuntjes wil meepikken om zodoende proberen topscorer te worden. Wie weet. Onze voorspelling? Natuurlijk Frankrijk. X Tunesië dus.

16.00 uur: Australië vs Denemarken (D)
Deze wedstrijd. De dood of de gladiolen. Zou toch verdomde zonde zijn als de Denen het toernooi na de groepsfase moeten verlaten. Danisch Dynamite was echt te zien tegen Frankrijk. Maarja meneertje Mbappé, knakkertje deed ze de das om. Legopoppen moeten winnen, Aussies hebben aan een puntje genoeg. Kwalitatief zijn de Denen natuurlijk verder, maar wilskracht doet veel bij een gele kangoeroe. Beide landen strijden samen om de tweede plek. Weten de Socceroos te stunten? Onze voorspelling? Denemarken wint. X Australië dus.

20.00 uur: Saudi-Arabië vs Mexico (C)
Wanneer de Arabieren vanavond winnen plaatsen ze zich voor de volgende ronde. Zoveel is zeker. Bij een gelijkspel zijn ze afhankelijk van Argentinië en Polen. Mexicanen hebben theoretisch nog een kansje. Moet er wel dik gewonnen worden en dient Argentinië van Polen te winnen. Een zinderende apotheose wordt verwacht. Onze voorspelling? Mexicanen winnen, maar of het genoeg zal zijn om door te kunnen ballen? √ Zei toch.

20.00 uur: Polen vs Argentinië (C)
Hij deed het weer. Lionel Messi heeft zijn WK-droom met Argentinië hoogstpersoonlijk in leven gehouden. Met Mexico werd afgerekend. Echter wederom moet er gewonnen worden. Dit keer van Polen. Land van topspits Lewandowski. Och och och, wat zal meneertje zich op zijn achterhoofd krabben want die gemiste pingel tegen Mexico kan Polen duur komen te staan. Weten de Polen te verrassen of staat El Flow De Leo Messi nogmaals op? Lewandowski vs Messi. Een affiche om te smullen. Onze voorspelling? Gekke Argentijnen gaan het redden. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten