zondag 20 november 2022

Zo 2022-11-20

Toppert alert! Toppert alert! Qatar vs Ecuador (A) op het programma. Openingsgame WK 2022. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS, vanaf een uurtje of 17:00 uur. Eerst de opening, vervolgens de wedstrijd.

Geen Senegal vs Nederland als openingswedstrijd want het gastland hoort het bal nu eenmaal te openen. Vandaar dat het groep A-partijtje tussen Qatar en Ecuador een dag naar voren is gehaald dit tot irritatie van koning Louistje. Voor de wedstrijd gaan we eerst kijken naar een spraakmakende openingsshow waar gastarbeiders van stadions springen met of zonder parachute, alvorens er om 17.00 uur zal worden afgetrapt. Zowel Qatar als Ecuador kunnen er geen kut van toch is het potje van belang want beide landjes zitten in dezelfde poule als Nederland. Onze voorspelling? Het gastland wint zij het onder discutabele omstandigheden. X Ecuador dus.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie bloedmooie dames zo mooi zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten