maandag 28 november 2022

Ma 2022-11-28

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je dondersteen. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

11.00 uur: Kameroen vs Servië (G)
Een alles of niets potje. Er moet gewonnen worden. In de eerste wedstrijd kwam Kameroen net iets te kort tegen Zwitserland, Serven moesten het afleggen tegen geketende Brazilianen. Winnaar heeft nog een kans om door te ballen om zodoende de boel in wedstrijd drie recht te zetten. Onze voorspelling? Tadic on fire. Servië wint. X Gelijkspel dus.

14.00 uur: Zuid-Korea vs Ghana (H)
Zuid-Koreanen zijn goed bezig. Wisten in game één Uruguay te temmen. Ghana kwam net iets te kort tegen Portugal. Er dient gewonnen te worden. Door wie dan ook. Alleen daarom is dit duel al zo interessant. Er kan niet achterover worden geleund en gewacht worden op wedstrijd drie. Vandaag moet de volle buit worden binnengehaald. Onze voorspelling? Moeilijk, een gelijkspelletje dan maar. X Ghana dus.

17.00 uur: Brazilië vs Zwitserland (G)
Winnaar plaatst zich voor de volgende ronde. Zoveel is zeker. Echter de goddelijke kanaries achten we daartoe meer in staat dan die Milka boys. Wil niet zeggen dat we die Zwitsers niet in de volgende ronde zien, wij denken echter dat ze een derde wedstrijd nodig hebben om zich te plaatsen. De Selecao leunt op de individualiteiten van hun wereldsterren. En toch kunnen die Zwitsers taai zijn. Onze voorspelling? Brazil natuurlijk. √ Zei toch.

20.00 uur: Portugal vs Uruguay (H)
Lepe Portugezen kunnen zich na vandaag kwalificeren voor de volgende ronde. Winnen van Uruguay en het zaakje is beslist. Ronaldo vs Suarez. Ouwe lul vs ouwe lul waarbij de ene ouwe lul net iets fitter oogt dan de andere. Uruguay moet proberen punten af te snoepen. Kan een gemeen fysiek potje worden. Onze voorspelling? Wij denken dat Portugal net iets slimmer is. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo oogverblindend zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten