donderdag 24 november 2022

Do 2022-11-24

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je kanarie. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

11.00 uur: Zwitserland vs Kameroen (G)
Die gekke Zwitsers wisten tijdens de kwalificatie toch mooi boven Italië te eindigden. Tijdens het afgelopen EK schakelde het Frankrijk uit en moest Spanje er ook bijna aan geloven. Lukt het ze opnieuw te stunten? Zonder echte wereldtoppers in de selectie. De Ontembare Leeuwen uit Kameroen zijn er in Qatar ook gewoon weer bij na het ontbreken op het wereldkampioenschap in Rusland. Onze voorspelling? Wij gokken Zwitserland, maar met die Kameroenezen weet je maar nooit. √ Zei toch.

14.00 uur: Uruguay vs Zuid-Korea (H)
De selectie van Uruguay bevat een groot aantal topspelers waarvan Luis Suárez de meest aansprekende naam is. De topscorer aller tijden van Uruguay zal naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste WK spelen. Zuid-Korea hoopt met sterspeler Heung-min Son in de buurt te komen van het succes in 2002. Of ze dat gaat lukken valt nog te bezien. Onze voorspelling? Kleine overwinning voor Uruguay. X Gelijkspel dus.

17.00 uur: Portugal vs Ghana (H)
Kan Portugal onder aanvoering van Cristiano Ronaldo het WK winnen? Vergis je niet. Portugal is een compleet team en een belangrijke outsider voor de wereldtitel. Wat we van Ghana kunnen verwachten is een raadsel. Wij denken niet veel maar let op snelle vleugelflitser Kamaldeen Sulemana. De twintig jarige Ghanees kan zomaar een van de attracties van het WK worden. Onze voorspelling? Uiteindelijk Portugal simpel. √ Zei toch.

20.00 uur: Brazilië vs Servië (G)
Volgens de bookmakers maken de goddelijke kanaries de meeste kans om het WK te winnen. Want alleen maar topspelers in de selectie. Echter zijn de Brazilianen een team? Naar onze mening (echter wie zijn wij?) bestaat Brazilië uit 26 egoïsten. Geen team dus. Tuurlijk komen ze ver. Maar of ze gaan winnen? Wij denken van niet. Servië met enkele routiniers en grote talenten in de gelederen willen zorgen voor een stunt. Zou zomaar een leuk potje kunnen worden. Dit. Onze voorspelling. Toch wint Brazilië. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo knap zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten