zondag 27 november 2022

Zo 2022-11-27

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je kegel. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

11.00 uur: Japan vs Costa Rica (E)
Wie had dat geacht? Gekke Jappen kunnen na twee potjes voetballen gewoon geplaatst zijn voor de achtste ronde. Sensationeel was de overwinning op de Duitsers. Vandaag winnen van Costa Rica en het is zo ver. En dat gaat ze lukken hoor, want waarom die Costa Ricanen naar Qatar zijn afgereisd, niemand die het weet. Ze zijn wederom rijp voor de slachtbank. Onze voorspelling? Japan natuurlijk. X Costa Rica dus.

14.00 uur: België vs Marokko (F)
De echte wil om wereldkampioen te worden. Heeft België die nog? Tegen Canada werd weliswaar gewonnen maar het was ronduit slappe hap. Courtois hield de Belgen op de been. Nee, dan Marokko. Speelden keurig gelijk tegen Kroatië. Plus die Marokkanen legden sowieso een leuk spelletje op de mat. Normaal gesproken zou je zeggen dit winnen die Belgen met twee vingers in de neus, echter dit WK is niet normaal zo is gebleken. Onze voorspelling? Een bloedstollend gelijkspelletje. X Marokko dus.

17.00 uur: Kroatië vs Canada (F)
Kroaten zijn oud geworden. Hebben niet meer die flair van vier jaar geleden. Tegen Marokko kwam de vice-wereldkampioen goed weg. Puntje uit het vuur gesleept. Canada dat na 36 jaar weer op het toneel is verschenen heeft de smaak te pakken. Verloren nipt van België, maar wie weet kunnen ze vandaag stunten. Een moeilijk te voorspellen potje hoor. Dit. Kwaliteit vs Optimisme. Dat is wat het is. Onze voorspelling? We gaan toch voor kwaliteit. Kroatië dus. √ Zei toch.

20.00 uur: Spanje vs Duitsland (E)
Misschien wel de mooiste wedstrijd op papier in de groepsfase. Spanjolen zijn on fire, Duitsers suchen noch immer naar een beetje vorm. De Spaanse topfavorieten lieten in de eerste wedstrijd niets heel van de Costa Ricanen, Duitsers verslikten zich in de scheefoogjes uit Japan. Mofjes moeten winnen, een ander resultaat is nagenoeg toedeladokie und Sie können nach Hause gehen. Onze voorspelling? Alle respect voor de Duitsers aangaande hun statements, echter het is gedaan met die Mannschaft, Spanje is momenteel veel te sterk. X Gelijkspel dus.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo fraai zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten