woensdag 23 november 2022

Wo 2022-11-23

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je kegel. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

11.00 uur: Marokko vs Kroatië (F)
Kan Marokko voor een stuntje zorgen? Met Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat in de gelederen zou je denken dat de Leeuwen van de Atlas hun mannetje moeten staan. Echter Kroatië waar sterspeler Luka Modric zijn laatste kunstje wil volbrengen is de tegenstander. Kroaten gelden als outsider. Een mooi team vol met sterren op leeftijd. Marokkanen hopen eens verder te komen dan de achtste finale op een wereldkampioenschap. Onze voorspeling? Kroatië wint. X Gelijkspel dus.

14.00 uur: Duitsland vs Japan (E)
De laatste twee grote toernooien wilde het niet echt lukken met de Mannschaft. Dat zullen onze oosterburen graag anders zien. Duitsland is Duitsland en dus ook dit keer gewoon een favoriet voor de titel. Een mix van routine en nieuw talent is klaar voor een nieuw toernooi. Japan dan. Wisten zich zes keer eerder te plaatsen voor een WK. Kan een rotploegje zijn als tegenstander. Onze voorspelling? Gewoon een overwinning voor Duitsland. X Koekoek, Japan dus.

17.00 uur: Spanje vs Costa Rica (E)
Pak je telraam er maar bij. Spanje vs Costa Rica wordt lachen. Spanje is topfavoriet voor de titel en die Costa Ricanen kunnen er geen kut van. Een typische tiki-taka olé olé wedstrijd. Dit. Spanjolen werden tussen 2008 en 2012 twee keer Europees- en één keer Wereldkampioen. Alleen Sergio Busquets zit nog bij de huidige selectie. Spanje staat de laatste jaren bekend als een land wat aan de bal fantastisch is, maar veel moeite heeft met scoren. Duhuh, tegen Costa Rica zal dat geen probleem zijn. Onze voorspelling? Spanje wint ruim. √ Zei toch.

20.00 uur: België vs Canada (F)
Leg je telraam nog niet weg want die zou je voor Belgie vs Canada ook nog nodig kunnen hebben. Voor de Belgen geldt dat het voor de 'gouden generatie' de laatste kans is om op een WK te schitteren en om de titel mee te doen. Lukt het Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne en Eden Hazard om hun bronzen medaille uit 2018 te overtreffen? Onze zuiderburen komen ver, voorspellen wij. Echter hoe ver? Canada kan er in ieder geval geen kut van. Onze prognose? Vanavond eten we allemaal friet met mayonaise. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo smaakvol zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten