dinsdag 4 april 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Feyenoord vs Ajax halve finale KNVB-beker voor je knikker. Allemaal te zien op het betaal open ESPN-kanaaltje. Aanvang wedstrijd 20.00 uur, vanaf 18.30!!! kun je al inschakelen voor een anderhalf uur durende voorbeschouwing.

Beste voetbalvrienden en -vriendinnen, het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk hier: Feyenoord tegen Ajax in de halve finale van de KNVB-beker! De strijd om de felbegeerde beker is nog nooit zo spannend geweest. Winnaar plaatst zich voor de finale op zondag 30 april, die traditioneel wordt gespeeld in De Kuip. Tegenstander is dan PSV dat gisteren de amateurs van SV Spakenburg wisten te verslaan. In De Kuip zullen de supporters van beide clubs Feyenoord hun team naar de overwinning schreeuwen, maar wie zal er uiteindelijk als winnaar uit de bus komen? Laten we eerst eens kijken naar Feyenoord. De club uit Rotterdam gaat als een tierelier dit seizoen. Afgelopen weekend vergrootte de Rotterdammers de voorsprong op Ajax in de Eredivisie namelijk naar acht punten. Feyenoord kan dus langzaam maar zeker van de titel gaan dromen. Trainer Slot heeft het goed voor elkaar, heeft zijn spelers flink onder handen genomen en ze voorbereid op de wedstrijd tegen de aartsrivaal. Met een felle pressing tactiek en een dosis zelfvertrouwen gaat Feyenoord de wedstrijd in. Trauner kan gewoon meedoen, Geertruida heeft au opgelopen tegen Frankrijk. Laten we eerlijk zijn, ook al wonnen de Rotterdammers twee weken geleden in Amsterdam, Ajax zal niet met zich laten sollen. Want de club uit Amsterdam moet vanavond winnen om nog iets van het seizoen te maken. In de competitie is een tweede plaats waarschijnlijk het hoogst haalbare. Ook al worstelt trainer Heitinga met zijn ideale formatie, reken maar dat hij zijn team goed heeft voorbereid op de wedstrijd en met een flinke dosis creativiteit en snelheid zullen ze de Feyenoord-defensie proberen te doorbreken. Bij de Amsterdammers is iedereen fit. De supporters van Feyenoord zullen hun team ongetwijfeld fanatiek aanmoedigen en de Ajacieden het leven zuur maken. De Kuip zal op zijn grondvesten trillen van het lawaai en de emotie. Helaas zullen rondom het hele veld netten worden geplaatst om te voorkomen dat er voorwerpen naar de Ajacieden worden geslingerd. Kortom, het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee teams die alles uit de kast zullen halen om de finale te halen. Wie er uiteindelijk zal winnen, is nog maar de vraag. Eén ding is zeker: na de wedstrijd zal er hoe dan ook bier vloeien, of je nu rood-wit of wit-rood bent. Dus laten we er met zijn allen een fantastische wedstrijd van maken en genieten van het spektakel op het veld. Onze voorspelling? Gelijkspelletje, verlenging, pingels, Feyenoord door.

Laatste alinea. Ho, eerst even dit. Gelijktijdig op het vrije Ziggo-kanaaltje vanaf 21.00 uur halve finale Copa del Rey FC Barcelona vs Real Madrid. Ook leuk. Vanaf 20.25 uur kan er al worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing. Zoek het uit. Dan nu zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie schaarsgeklede dames want waarom niet en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie toffe muziekdeuntjes want waarom wel. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten