woensdag 19 april 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! Terugwedstrijdje kwartfinale Europa League tussen AS Roma en Feyenoord voor je goocheme knikkertje. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf een uurtje of 20.55 uur.

Met enig geluk wisten de Rotterdammers vorige week in de Kuip AS Roma met 1-0 te verslaan. Niet dat de Rotterdammers minder waren dan die Romeinen, maar die Italianen misten een pingel en we zagen een bal op een haar na niet over de lijn gaan. Vandaag staat het returnpotje tegen dat Mourinho-gajes op het programma. Te Rome. Zonder Feyenoord-fans want niet welkom. Bij de Italianen spits Dybala terug van au. Mourinho vs Slot wiens tactiek zal zegevieren? Wijnaldum vs Wieffer wie wordt straks basisspeler in Oranje? Roma is tot nu toe de beste tegenstander die Feyenoord dit seizoen heeft getroffen. Om door te gaan moeten bij de Rotterdammers beide buitenspelers escaleren en de rest dient net als vorige week goed spelen. Onze voorspelling? Wij gaan uit van het goede en gokken op een gelijkspelletje. Vervolgens Mourinho helemaal van de pis natuurlijk, terwijl Slot een brede grijns op zijn gelaat tovert. Van die dingen. Feyenoord doorrr. Oja, AZ in de Conference League tegen Anderlecht wordt lastig. Een 2-0 achterstand moet worden omgebogen. Vanaf 18.45 uur ook op Veronica te zien. Onze voorspelling? Een kleine overwinning voor de Alkmaarders maar of het genoeg is om door te gaan betwijfelen we. Echter zeg nooit nooit.

Tijd voor een laatste alinea mensen. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie hartstochtelijke dames die er plezier in hebben en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie tintelende muziekstukjes om de dag mee door te brengen. Genoeg. Wij gaan foebele koekloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten