zondag 30 april 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! KNVB bekerfinale tussen Ajax en PSV op het programma vandaag. Allemaal live te zien op het open ESPN-kanaaltje. Vanaf 18.00 uur de wedstrijd, twee uurtjes eerder kun je al genieten van de voorbeschouwing.

Finale is een herhaling van vorig jaar toen de Eindhovenaren er in een aangename pot met de winst van doorgingen en de Amsterdammers teleurgesteld achterlieten. Bovendien werden vorige week de Amsterdammers nog op een 3-0 pakslaag getrakteerd door de Eindhovenaren. Echter dat was in Eindhoven nu is neutraal gebied Rotterdam the place to be. Bovendien ging het duel om plekkie twee in de eredivisie, nu betreft het een losstaande finale waarin alles kan gebeuren. Plus krijger Alvarez doet ook weer van je terugkeren doen op het Amsterdamse middenveld. Kortom PSV zal niet wederom zomaar over Ajax heen walsen. Toch zitten de Amsterdammers in de hoek waar de klappen vallen. Hoogstwaarschijnlijk geen CL-ticket na dit seizoen, naar die nieuwe miljoenen kunnen ze fluiten. Om nog enig glans te geven aan dit baggerseizoen dienen Heitinga en co vandaag die beker ten koste van PSV mee te nemen naar de hoofdstad. Een troostprijs. Maarja, PSV met huilmuil Simons in de gelederen is on fire. Vorige week speelden de lampies van Van the Man die Mokumers helemaal koekscheel van het veld. Kan Ajax leuk op revanche uit zijn, de kwaliteit en vorm op het veld zullen de doorslag geven. Schijnt dat Drommel, Drommel, Drommel op doel staat bij de Eindhovenaren. Want bekerkeeper. Vinden wij raar, waarom niet gewoon je beste spelers opstellen? Verder zijn voor het gajes achter de doelen netten opgehangen in de Kuip, zodoende kunnen aanstekers, bier en weten wij veel alleen vanaf de lange zijde het veld worden opgepleurd. Willen we natuurlijk niet, maar ga er maar vanuit dat een eencellige tokkiemongool met het IQ van een kakapo het voor de rest zal verzieken. Afijn, Tahamata vs Van Aerle. Wie reikt straks de beker uit? Onze voorspelling? Uiteindelijk zal PSV zegevieren.

Tijd nu voor de laatste alinea. Tijd voor zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische damesexemplaren hoe mooi wil je ze hebben en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone muziekklanken van Nederlandse makelij. Vergeet het bier niet alvast koud te zetten. Geniet. Have fun. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten