maandag 8 mei 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Eerste halve finale CL-wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzenders RTL7 en Ziggo Sport. Rond 21.00 uur kun je gaan zitten voor dit wonderlijke schouwspel.

Topfavorieten Real Madrid en Manchester City treffen elkaar in de halve finale van de Champions League. De Spanjaarden schakelden al twee Engelse clubs uit maar zullen het zwaar krijgen tegen de ploeg van Guardiola. Het was een prachtige finale geweest, maar de loting bepaalde dat topfavorieten Real Madrid en Manchester City elkaar al in de halve finale treffen. Het City van Guardiola won in eigen land alle prijzen, maar smacht naar de eerste eindzege op Europees niveau. In 2021 was het er dichtbij. Landgenoot Chelsea was toen de sterkste in de finale. Spanjaarden weten wel wat het is om te winnen, dat deed het al veertien keer. Daarmee is het de succesvolste ploeg in de historie van het toernooi. Real Madrid heeft in deze match tegen Manchester City ook het voordeel dat het weet hoe het een Engelse ploeg moet verslaan. In de vorige twee rondes versloeg het Liverpool en Chelsea. Toch zal het niet makkelijk worden, want Manchester City maakte in de vorige ronde indruk tegen Bayern M√ľnchen. Benzema en Vinicius vs Haaland en De Bruyne. Koekoek. Beide ploegen tankten vertrouwen in aanloop naar deze kraker. Beide ploegen wisten afgelopen zaterdag te winnen. De Koninklijken wonnen de finalestrijd om de Copa del Rey, de Blues wonnen hun League potje en verzilverden zodoende belangrijke punten voor het naderende kampioenschap. Kortom, dit wordt smullen geblazen. Zappen we stiekem ook zo af en toe naar die andere halve finale die wordt uitgezonden op NPO1 want er moet natuurlijk wel gelachen worden. Onze voorspelling? Het voetbalpotje eindigt in een enerverend gelijkspelletje en Nederland dringt net niet door naar de zaterdagfinale.

Laatste alinea. Daarom zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie aangename damesexemplaren en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie hemelse muziekstukjes om de dinsdag mee door te komen voordat het spektakel beginnen gaat. Joehoe, wij gaan foebele koeleren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten