dinsdag 30 mei 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Europa League finale tussen Sevilla en AS Roma voor je tandsteen. Locatie Boedapest. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Aanvang wedstrijd 21.00 uur.

Sevilla, de meest succesvolle ploeg in de geschiedenis van de EL-competitie, heeft de kans om de trofee voor de zevende keer te winnen aan het einde van wat een moeilijk seizoen is geweest. Onder hun derde coach van het seizoen, José Luis Mendilibar, hebben ze thuis de angst voor degradatie in La Liga afgewend echter onderweg in Europa topploegen als Manchester United en Juventus uitgeschakeld op weg naar Boedapest. AS Roma heeft in eigen land een minder beladen campagne gehad. De Romeinen met Georginio Wijnaldum in de gelederen eindigden dit seizoen als zesde in de serie A. José Mourinho, die zijn ploeg vorig seizoen naar de titel van de Conference League had geleid, is nu aan het vissen om de eerste coach te worden die deze EL-competitie met drie verschillende ploegen wint, nadat hij dit zowel met Porto (2003) als met United (2017) heeft gedaan. Onze voorspelling? Sevilla zal het spel maken, echter Roma gaat er met de buit vandoor.

Laatste alinea. Om die reden zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtige dames hoe mooi wil je ze hebben op deze laatste woensdag van mei 2023 en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fantastische muziekklanken uit de jaren 80 hoera wat een feest toch weer op het o zo gezellige voetbalhumor.com. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten