maandag 15 mei 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugpotje CL tussen Internazionale en Milan op het programma vanavond. Allemaal te zien bij onze voetbalvrienden van RTL7 en Ziggo Sport. Kies zelluf. Vanaf 21.00 uur gaat op beide zenders de bende los. Joh? Nee, echt? Ja, werkelijk.

Deze wedstrijd is gespeeld. Toch? De Milanezen van AC wisten het vorige week in tien minuten te verzieken voor zichzelf. Die van Inter staan met 2-0 voor en spelen vanavond ook nog thuis in het eigen Stadio Giuseppe Meazza. Mag sterballert Leao terugkeren bij de Rossoneri, geen kniesoor die daarom maalt bij de Nerazzurri La Beneamata. Waarom een ellenlange voorbeschouwing schrijven? Zo klaar als een klontje. Dit. Onze voorspelling? Dumfries en De Vrij naar de finale.

Laatste alinea alweer. Jee, dat gaat snel. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische dames die nog een hele toekomst voor zich hebben en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muzieksongs daar de oortjes ook verwend willen worden op deze doordeweekse dinsdag in mei, zestiende alweer in het jaar 2023. Genoeg. Wij gaan foebele koekleoeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten