zondag 28 mei 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! AZ-PSV en Twente-Ajax voor je kanarie. Vanaf 14.30 uur kan er worden ingeschakeld op het vrije ESPN 1 kanaal alwaar het live schakelprogramma met de hoogtepunten van alle negen velden wordt uitgezonden. Meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar deze twee potjes. NPO Radio 1 'Langs de Lijn' luisteren kan ook. Zoek het uit.

De laatste ronde. Feyenoord is reeds kampioen, de degradanten zijn ook al bekend. Gebal om Play-Offs EL zal ons een worst zijn. Waar het ons om gaat vanmiddag is natuurlijk AZ-PSV en Twente-Ajax. De strijd om plekkie twee, de strijd om veertig miljoen euro. Voor PSV volstaat een gelijkspel om tweede te worden en zo de voorrondes van de CL (lees miljoenenbal) in te mogen. AZ kan enkel met een zege nog derde worden. Ajax moet dan wel het uitduel met FC Twente verliezen. Nummer drie Ajax kan nog tweede worden, maar ook nog vierde. Daarbij is ook het resultaat van AZ-PSV van belang. Snap-ie het nog? Alkmaarders verkeren in supervorm, bij de Eindhovenaren is het hommeles na het vertrek van Van Nistelrooy. Twente wint de laatste tijd alles, terwijl Ajax zoekende is. Kortom, een spannende bende. Onze voorspelling? PSV blijft gewoon tweede. Echter hoe? Weten wij veel.

Laatste alinea alweer. Daarom zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie mooie dames die er wezen mogen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie retefijne 80-songs om de zondag mee door te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten