dinsdag 24 oktober 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje tussen Lens en PSV voor je sodemieter. Allemaal te zien via voetbalzender RTL7. Vanaf 19.55 uur eerst een uur lang voorbrabbelen en vanaf 21.00 uur is het gaan met de geit.

Na de nederlaag tegen Arsenal en het spectaculaire gelijkspel tegen Sevilla staat de druk er bij PSV flink op. Het duel tegen RC Lens moet gewonnen worden als de Eindhovenaren willen aanhaken in de poule, zeker na de knappe overwinning van Lens op Arsenal. Voor de Eindhovenaren was dat geen gunstig resultaat: de achterstand op de Fransen bedraagt nu al drie punten. Afgelopen seizoen wist de Noord-Franse ploeg in eigen land te stunten met een tweede plek en slechts één punt achterstand op het ongenaakbare Paris Saint-Germain. Dit jaar gaat het een stuk minder en is de ploeg in het rechterrijtje te vinden. Bij PSV zullen alle ogen gericht zijn op Noa Lang, die tegen Sevilla verreweg de beste speler was. Ook nieuweling Jerdy Schouten maakte een goede indruk. Onze voorspelling? Wij gokken een gelijkspelletje.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames waar blijft dat bier en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie gigantische songs voor wat oorplezier, nietwaar. Nog een tippie onzerzijds. Op het gratis Ziggo kanaaltje. 18.00 uur: Galatasaray - Bayern München, 20.45 uur: Ziggo Sport Switch. Jottem. Wij gaan foebele koeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten