woensdag 4 oktober 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League groepswedstrijd tussen Atlético de Madrid en Feyenoord. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. LET OP! Vanaf 18.00 uur!!! de voorbeschouwing, vanaf 18.45 uur!!! de wedstrijd.

Na de winst op Celtic, dankzij doelpunten van Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh, wacht Feyenoord in de tweede groepswedstrijd van de Champions League een zwaardere tegenstander. De Rotterdammers hopen bij Atlético Madrid een goed resultaat te halen, maar na het gelijkspel tegen Lazio Roma zijn de Spanjaarden gebrand op een zege. In 2021 speelden de ploegen in De Kuip een oefenduel en daarbij ging het er heet aan toe. De trainer van de gasten, Diego Simeone, deelde een duw uit aan Arne Slot. Na de loting voor deze groepsfase reageerde de Feyenoordcoach op het incident. "Het was een bijzonder moment, zeker in een oefenwedstrijd. Atlético Madrid kent geen oefenwedstrijden, die ploeg wil alles winnen. Dat is de kracht van Simeone en zijn elftallen." Allemaal leuk en aardig, vanavond is het bal. Onze altijd uitkomende voorspelling? Helaas Rotterdammers, dit wordt een kleine overwinning voor de Madrlenen.

Laatste alinea maar doen. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames dus geen vier en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie retegeile 80-songs met of zonder gitaar. Hierrr nog een tippie onzerzijds voor de avond. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten