vrijdag 13 oktober 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk voor je ponem jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1 en wel vanaf 20.29 uur wordt er begonnen met de voorbeschouwing alvorens 21.45 uur de referee op zijn fluitje zal blazen.

Vrijdag de dertiende. Ook dat nog. Zonder Frenkie de Jong, Memphis Depay, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Sven Botman, Justin Bijlow, Jurriƫn Timber, Noa Lang, Mark Flekken, Steven Berghuis, Teun Koopmeiners en Tyrell Malacia (een fucking volwaardig elftal, en dan heb je er ook nog een reservekeeper bij) tegen de ijzersterke Fransen. De tering. Ga er maar aanstaan tegen Mbappe en co. Dit keer geen voorspelling onzer zijde maar een advies voor de brigade van Ronald Koeman. Gewoon. Niet. Op. Komen. Dagen.

Laatste alinea. Dat gaat snel? Ja maar in deze laatste alinea wordt veel goed gemaakt door zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames hoe mooi wil je ze wel niet hebben en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prachtige songs waar je trommelvliezen van zullen kietelen. Voor jou, van ons. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten