zondag 15 oktober 2023

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! EURO 2024 kwalificatiepotje tussen Griekenland en Nederland voor je kanis. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1. Vanaf 20.29 uur (direct na het achtuurjournaal), eerst ruim een kwartier voorpret blablabla om alvorens om 20.45 uur tegen het leer aan te trappen.

Vanavond moet Nederland resultaat halen. Grieken wonnen namelijk afgelopen vrijdag van Ierland terwijl Oranje (zei het knap met slechts 2-1) verloor van Frankrijk. Mocht Oranje onverhoopt verliezen in Athene, kun je dat EURO 2024 op je buik schrijven. Kijk hierrr de stand. Eigenlijk moet Oranje gewoon winnen. Dan ben je zo goed als zeker van dat EK. Met een puntje uit bij die Grieken, vervolgens overige potjes (Ierland thuis en Gibralter uit) winnen en je blijft ook die blauwwitte reetkevers voor op de ranglijst want onderling resultaat (3-0 winst op Griekland thuis op 7 september jeweetzelf). Maar ja, een misstap is snel gemaakt. Verliezen is sowieso dodelijk, want laatste pot moeten die Grieken tegen een al gekwalificeerd Frankrijk en doen die stokbroodvreters dan hun sportieve plicht of laten ze de boel de boel? Afijn, daar wil je het niet vanaf laten hangen. Nope. Vandaar dat er een punt, nee gewoon gewonnen moet worden. Ja, ook met dit team bestaande uit invallers. Onze voorspelling? Een door de hel geniepig marginale winstpartij voor Oranje. Steek die gyros maar in je kanaal. Joehoe.

Doen we nog snel even een laatste alinea er tegen aangooien. Komt-ie dan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische schonen zo mooi zie je ze niet zo vaak op een doordeweekse maandag in oktober en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie pachtsongs voor jou gekozen, laat die trommelvliezen ook eens genieten potdomme. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten