zondag 23 juni 2024

Zo 2024-06-23

Toppert alert! Toppert alert! Twee EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzenders NPO 1 en NPO 3.

In een dorpje op het platteland komt een nieuw meisje te wonen. Ze wordt al vrij snel door haar nieuwe vriendinnen gewaarschuwd voor snelle Henkie. "Die is zo verschrikkelijk snel, voor je het weet heeft hij je geneukt." Afijn, een paar weken later is er een groot dorpsfeest. Op een goed moment vraag snelle Henkie het nieuwe meisje ten dans. Ze lopen zo wat te schuifelen en op een gegeven moment vraagt Henkie fluisterend: "Kun je je benen misschien ietwat uit elkaar doen?" "Ja, ja," antwoordt het meisje, "en dan stop jij hem er zeker in?" "Nee," zegt Henkie, "ik krijg hem er niet meer uit." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

2100: Zwitserland - Duitsland (A)
2100: Schotland - Hongarije (A)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze zondag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten