zaterdag 22 juni 2024

Za 2024-06-22

Toppert alert! Toppert alert! Drie EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Zo is er een stel die hebben een fijn huisje. Zij zegt: "we hebben een mooi huisje met een leuk tuintje, maar kun jij niet eens een keer dat gras maaien, dat staat alweer hartstikke hoog?" Hij zegt: "Zeg lieverd, ik ben toch geen tuinman." "Nou," zegt ze, "dat is goed, maar wil je wel even dat kastje in de gang in orde maken dan kan ik dat inruimen." "Ja maar lieverd," zegt die man, "ik ben toch geen timmerman." "Oke," zegt ze, "ik vind het allemaal goed maar doe dan wel even dat plafonnetje witten in het toilet. Dan is dat tenminste af." "Maar lieverd, ik ben toch geen schilder." Ze zegt: "Weet je wat, wat jij wil." Afijn, daar gaat zo'n anderhalve week overheen. Komt die kerel thuis. Die gaat dat kastje in. Is dat kastje helemaal netjes, deurtje recht enzo. Hij gaat de tuin in en hij ziet dat het gras is gemaaid. Krijg nou wat, denkt-ie. Hij naar de wc toe en hij ziet tot zijn verbazing dat het plafond is gewit. Hij zegt: "lieverd wie heeft dat plafonnetje gewit, het gras gemaaid en het kastje gemaakt?" "Nou," zegt ze, "die charmante buurman van verderop." "Oh," zeg hij, "dat zal wat centen gekost hebben." Zij: "Nou dat valt mee, hij zei of je bakt een lekkere appeltaart of ik geef je een goede beurt." Hij: "En heb je die appeltaart al gebakken?" Ze zegt: "Ja maar ik ben toch geen banketbakker." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1500: Georgie - Tsjechie (F)
1800: Turkije - Portugal (F)
2100: Belgie - Roemenie (E)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze zaterdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten