maandag 17 juni 2024

Ma 2024-06-17

Toppert alert! Toppert alert! Drie EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Twee collega's zitten op kantoor. Zegt die ene: "Ik zou wel eens een weekje vrij willen." "Tja," zegt die andere gozer, "dat kun je wel schudden. Die ouwe chagrijnige baas van ons. Jeweetzelf. Je krijgt geen dag vrij hier op kantoor. Dat gaat niet lukken." "Nou," zegt die andere, "ik heb een mooi plannetje bedacht. Moet je opletten." Afijn, die gast klimt op zijn bureau, haalt een tegel uit het plafond, klimt het plafond op, gaat ondersteboven hangen als een vleermuis en begint heen en weer te zwieberen. Zegt die andere gozer: "Wat ben jij nou aan het doen?" Hij zegt: "Ik ben een lamp. Ik ben een lamp." Hij zegt: "Man, je bent helemaal gestoord." Komt die baas binnen. Die zegt tegen die gozer: "Wat ben jij nou in godsnaam aan het doen?" Hij zegt: "Ik ben een lamp. Ik ben een lamp." Die baas zegt: "Kom naar beneden! Je bent niet goed bij je hoofd. Je draait helemaal door. Weet je wat. Neem jij een week vrij en ik zie je volgende week wel weer. Dat zal je goed doen." Dus die gozer gaat ervandoor. Die andere gozer pakt zijn jas, vouwt zijn laptop in elkaar en doet 'm in zijn tas. Zegt die baas: "En wat denk jij te gaan doen?" "Ja sorry hoor," zegt-ie, "in het donker kan ik niet werken." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1500: Roemenie - Oekraine (E)
1800: Belgie - Slowakije (E)
2100: Oostenrijk - Frankrijk (D)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze maandag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten