dinsdag 25 juni 2024

Di 2024-06-25

Toppert alert! Toppert alert! Vier EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3.

Een kantoormedewerker kijkt al enige dagen erg ongelukkig. Zijn baas vraagt hem wat er is. Medewerker: "Ik ben het zat
 en ik heb het helemaal niet naar m’n zin." Z’n baas antwoordt: "Dat had ik een paar weken geleden ook, ik ben toen naar huis gegaan en heb me eens lekker door m’n vrouw laten verwennen. Dat kan ik je echt aanraden." Een paar weken later zit de medewerker fluitend op z'n werk, z'n baas zegt: "Het gaat al weer beter zie ik?" Medewerker: "Jazeker, dat was een goed idee. Ik vind trouwens dat u leuk woont." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1800: Nederland - Oostenrijk (D)
1800: Polen - Frankrijk (D)
2100: Denemarken - Servie (C)
2100: Engeland - Slovenie (C)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze dinsdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten