dinsdag 1 juli 2014

01 juli 2014

Vandaag de laatste twee achtste finale balpartijtjes alweer van dit spetterende WK. Om 18:00 uur beginnen we met Argentinië-Zwitserland om vervolgens rond 22:00 uur met België-USA aan te vangen. Dit alles natuurlijk op Nederland 1. De WK-zender van deze zomer! Oja, en centjes op de potjes inzetten doe je hierrr.

Argentinië-Zwitserland
Wonderboy Lionel Messi lijkt op tijd in vorm te geraken. Zo liet hij in de laatste poulewedstrijd tegen Nigeria wederom zijn klasse zien en dat voorspelt heel wat moois voor de knockout fase waarin we zijn beland. Maar wat zullen die Zwitsers hier tegenover gaan stellen? Roepen ze de hulp in van opa Sepp Blatter of gaan ze het toch op eigen kracht proberen? De bij Bayern München op een zijspoor gezette Shaqiri weet tussen zijn roodwitte kameraden het net gemakkelijk te raken. Onze voorspelling voor dit vermakelijke balpartijtje? Argentinië wint. Maxima ook weer blij. Evenals als Pluisje.

België-USA
En dan nu iets over onze wedstrijd van de dag. België-USA. De Rode Duivels weten nog niet echt uit te blinken met hun sterrenteam. Echter... - mondjesnoer, mondjesnoer - ...de volle negen punten uit drie potjes voetbal werden toch maar mooi behaald. Pats. Voor den kinbakkes. Jawel. Daar zit geen woord Spaans tussen. Of wacht. Toch wel. Cerveza. Ja, toch nog een woordje Spaans voor je giecheltje. Gewoon. Omdat het kan. En de USA dan? Let op die gasten! Zodra The Star-Spangled Banner hymne uit die speakers galmt, gebeurt er wat met die knakkertjes. Onze voorspelling? Uiteindelijk wint België. Maar met moeite. Een sneaky doelpuntje in verlenging ofzo. En dan kunnen die Yankees vanaf morgen gewoon weer voetbal met hun handen gaan spelen.

Tot slot
Tot slot nog vijf heerlijke stoeipoezen, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR voor je muilenkanis. Plus nog drie, zie DAARRR, DAARRR en DAARRR muziekpareltjes voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten