dinsdag 8 juli 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het affiche van vanavond: Brazilië-Duitsland! Eerste halve finale van het oh zo leuke WK te Brasil. Jawel. Dat belooft vuurwerk mensen! Balpartijtje wordt om 22:00 uur uitgezonden op Nederland 1. Gokken op het potje doe je hierrr.

Brazilië zal het vandaag zonder smaakmaker Neymar (rugwervel kapot) en zonder Thiago Silva (geschorst) moeten doen. Duitsland daarentegen kent geen schorsingen of pijntjes. Zijn de Goddelijke Kanaries nu dan kansloos tegen de sterke mofjes van Jochim Löw? Nee, want er is altijd nog de FIFA Maffia die ze een beetje kunnen helpen. Want man, man, man, wat was me dat toch een schandalige vertoning zeg, dat Brazilië-Columbia. Toegegeven Brazilië was beter en verdiende ook te winnen, maar die discutabele beslissingen van die vooraf geïnstrueerde scheidsrechter. Pff. We kunnen dus concluderen dat Die Mannschaft tegen veertien man moet spelen. Huh, veertien? Leg uit? Willen we best even kort voor je doen. De twaalfde man is het geweldige fanatieke thuispubliek. Dat krijgt van ons een plusje. De dertiende man is de scheidsrechter. De man die de Brazilianen naar de finale moet fluiten. Die krijgt van ons alvast een minnetje. En tenslotte de veertiende man. Dit betreft de FIFA Maffia die bepaalt wie er wereldkampioen moet worden. De FIFA Maffia die van ons altijd 'min min' punten krijgt. Gadverdamme. Met hun Rusland en Qatar feestje dat nog komen gaat. Maar zijn die Duitsers dan echt kansloos tegen die Gele Kanarieneukertjes? Uhm. Nee, dat ook weer niet. Als er één team is dat kan winnen van dit achterbakse zooitje dan zijn het de mofjes wel. Onze voorspelling luidt dan ook 'een gelijkspelletje'. Met verlengingen en pingels en alles erop en eraan, waarbij uiteindelijk de kerels van Löw de tranen uit de ogen van alle Brazilianen zullen laten vloeien. En nog even dit. Een overwinning van Duitsland is alleen maar positief voor Oranje. Zullen we ook even voor je uitleggen. Kijk, Brazilië-Duitsland is Nike tegen Adidas. Evenals Nederland-Argentinië. Ook Nike tegen Adidas dus. Stel Adidas wint vanavond, dan dient de tegenstander van morgen natuurlijk wel van Nike te zijn. Is logisch. Anders is het oorlog in de tent bij de grote sponsors die dit WK financieren. Echt! Zo gaan die dingen. Dus mochten wij er qua voorspelling naast zitten en Brazilië haalt alsnog de finale, dan ziet het er somber uit voor Oranje. Genoeg complottheorie. Gewoon niet aan denken. Dat alsjeblieft de romantiek van het voetbal het maar mag winnen! Laten we het hopen! Gewoon een eerlijke strijd zonder rare fratsen waar we onze bedenkingen bij moeten hebben.

Mooi. Zijn we nu aanbeland bij de laatste alinea van deze toppert alert. En dat betekent feest als je van lekkere wijven en goede muziek houdt. Vandaar. Ratatatata. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke pareltjes van vrouwwezens en zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf trommelvlies kietelende muziekstukjes voor je. Jawel. Gewoon om de stemming er alvast wat in te krijgen. Yep. Nou. Wazzieweer. Wij gaan foebele koekeloeren doen. De mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten