zondag 13 juli 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Finale balpartij om het wereldkampioenschap voetbal te Brazilië in het jaar 2014 alweer. Vanaf 21:00 uur te bewonderen. En wie spelen die finale dan wel? Duitsland en Nederland Argentinië zullen het tegen elkaar gaan opnemen. Natuurlijk te zien op WK-zender Nederland 1. Gokken doe je hierrr.

Natuurlijk hadden we met zijn allen graag Oranje in de finale zien staan. Tegen de mofjes van Joachim Löw. Het mocht jammergenoeg niet zo zijn. En misschien ook maar gelukkig! Ook al doet het pijn om die voorgaande (cursieve) zin neer te kalken. Tegen Duitsland mensen! De ploeg die het totaal voetbal tot in perfectie heeft geevolueerd. Man, man, man, die wedstrijd tegen die Brazilianen. Onze bekken vielen open van verbazing. Pff. Natuurlijk speelde die Brazilianen als een café-elftal. Maar toch. Messi en co kunnen hun borst nat maken. Onze voorspelling? Lionel Messi wordt compleet geneutraliseerd. Die mofjes walsen er simpelweg overheen. Een eenzijdige pot zullen we gaan zien. Eigenlijk een finale onwaardig. Tja. Drie of vier nul voor Die Mannschaft. Denken wij echt. De Duitsers zullen heersen. Verder wordt Thomas Müller topscorer van het toernooi, Toni Kroos de beste speler omdat James Rodríguez het maar tot de kwartfinale heeft behaald, zal Manuel Neuer vervolgens worden getroond tot beste keeper, wordt Memphis Depay het talent van het toernooi en zal de kopgoal van Robin van Persie tegen Spanje tot het mooiste doelpunt van dit WK worden gebombardeerd. Zo, en nu zijn we wel klaar met die voorspellingen. Of nee, nog eentje dan. Over twee jaar wordt Oranje gewoon Europees Kampioen in Frankrijk. Pats. Steek die nog maar even in je pocket.

Zijn we tenslotte aanbeland bij de laatste alinea alweer van dit toppert alert stukje. Precies. We hoeven het niet meer uit te leggen. Iedereen weet nu wel wat er dan komen gaat. Dus. Vijf overheerlijke lekkere dametjes, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plempen we er ook nog vijf giganten van YouTube hits dat Wereld Wijde web op, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en de bende is weer compleet. Mooi. Wij gaan straks foebele koekeloeren. Het was ons een genoegen. Tot de volgende toppert alert dan maar weer. Ergens op vrijdag 8 augustus wellicht, als PEC Zwolle-FC Utrecht de aftrap zullen gaan verrichten voor het Eredivisie seizoen 2014/2015. De ballen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten