zaterdag 12 juli 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het potje om de derde en vierde plaats staat vandaag op het WK-programma mensen. En de troostfinale in het WK-jaar 2014 gaat dit keer tussen Brazilië en Nederland. Tja. Helaas. Liever hadden we ook gezien dat het een Zuid Amerikaans onderonsje was geworden. Maar ja. Vanaf 22:00 uur te zien op WK-zender Nederland 1. Gokken op het balpartijtje doe je weer hierrr.

Dikke lul met je toppert alert! Spelen om de derde en vierde plaatst op een WK-voetbal slaat nergens op. Totale onzin. Flikkert op met die bronzen medaille. Alleen goud telt! Opzouten met die bullshit. Niemand die op deze wedstrijd zit te wachten. Ja okees, de FIFA Maffia wellicht. Kunnen de bobo's weer gezellig vanuit hun VIP-boxen genieten van de kaviaar en de hoeren die ze voorgeschoteld krijgen. Echt. Weet jij dan nog wie er derde in 2002 werd? 1, 2, 3, nu zeggen. Precies. Dat bedoelen we. Het was trouwens... KLIK HIERRR... maar dit terzijde. Opbokken met die kutbende dus. Desalniettemin zullen Brazilië en Nederland netjes komen opdraven. Omdat het zo hoort. Maar het kan ons echt niet boeien wat het resultaat van deze nietszeggende partij zal zijn. Evenals de spelers en evenals de coaches. Want Louis van Gaal heeft helemaal gelijk als hij zegt: "Je wilt niet de laatste twee wedstrijden verliezen en met een slecht gevoel naar huis gaan." Exact. Joh, al wordt het 8-0 voor Brazilië. Met wonderschone goals en sublieme acties van Fredsj en Hulk (hihi). Boe. Lekker belangrijk. Louistje van Gaal zal er geen traan om laten. En wij ook niet. Oranje verdient sowieso een pluim. Wie had gedacht dat het dit toernooi zo ver zou komen? Wij niet. Wij dachten daadwerkelijk dat Oranje al in de groepsfase zou stranden. Niet dat wij van leedvermaak genieten, maar gewoon omdat wij vooraf de kwaliteiten van de elftallen in groep B met elkaar hebben vergeleken. En trek dan maar je conclusie. Daarom. Uit de grond van ons hart: Proficiat Oranje helden! Gaan we nu naar foebele koekeloeren. De eerste oefenwedstrijd van Oranje richting het Europees Kampioenschap in Frankrijk.

Oh, dus geen voorspelling dit keer? Nope, geen voorspelling dit keer. Oninteressante wedstrijden voorspellen wij niet. Vandaar.

Het voordeel van zo'n derde en vierde plaats wedstrijd is dan wel weer dat er een toppert alert kan worden gemaakt. En wat is een toppert alert zonder een laatste alinea vol met heerlijke lekkere wijven en steengoede muziek? Vandaar HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf appetijtelijke damesvarianten en DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf aangename muziekpareltjes van Youtube gigantjes voor je geselecteerd. Nou, wazzieweer. Have fun als je naar Oranje gaat kijken! En have fun als je niet gaat kijken. Zoek het uit. De mazzel. Doen wij nog een keer van je: "Hup Holland Hup" roepen doen! En van je: "Laat de leeuw niet in zijn hempie staan." Zeggen Schrijven wij tot slot: "Oranje bedankt!"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten