zondag 7 september 2014

HansieHansie vs Velthuijsen

Tja, gisteren om deze tijd was het nog zondagochtend, en een normaal denkend mens weet dan dat het 24 uur later maandagochtend is. Yep, hoogste tijd dus voor het voetbalpraatje tussen de Veronica DJ RickyPikkie van Velthuijsen en HansieHansie van Kraayentiethaar Jr. Gaat-ie dannes.

RickyPikkie: "Nou kom maar op HansieHansie. Het eredivisie voetbal van afgelopen weekend. We zitten er met smacht op te wachten." De Kraayenpiemel: "Heb jij soms in een grot gezeten dit weekend, stuk aardappel? Met je Eredivisie voetbal. Man, het is de week van het interlandvoetbal. Ik had al zoiets van uh... waarom belt die knuppel me eigenlijk op." RickyPikkie: "Verrek ja, helemaal van de kanarie vergeten joh. Excusez moi! Maar wat speelde Oranje slecht zeg tegen die Italianen." De Kraayenkutje: "En nu wil je zeker dat ik iets ga vertellen over een wedstrijdje waar iedereen zijn plasje al over heeft gedaan. Je had me morgen moeten bellen, stuk lamlende. Had ik je alles kunnen vertellen over het potje Tsjechië-Nederland. Zucht. Pff, ach zak eigenlijk toch lekker door de stront." RickyPikkie: "Oh, nou dan zal ik dat maar gaan doen. Iets anders. Vanavond Voetbal International met als gast..." De Kraayenkuif: "Met als gast de enige echte HansieHansie. En nu hang ik op. Doei." Tuut tuut tuut. RickyPikkie: "Ja mensen, het is allemaal wat. Onze de Kraayenstengel is met weinig over de zeik te krijgen zoals we inmiddels wel weten. Nou ja, knallen we er toch nog even fijn zo'n heerlijke muziekkneitert tegenaan waarvan je trommelvliezen zeven gaten de lucht in springen. Yep. Doen we dat. En zeg ik voor nu. Tot de volgende keer maar weer!"

En helemaal niks nakkes van je nooit niet op het plaatje klikken want Veronica heeft het o zo leuke voetbalitempje afgeschaft zo blijkt. Helaas pindakaas. En dus zul je het gewoon met de bovenstaande tekst moeten doen. Het is allemaal wat? Een voet op een wrat. Of andersom. Kan ook. Als je maar zorgt dat het één van het ander wordt verwijderd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten