maandag 15 september 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het heerlijk avondje Champignonnen League is gekomen mensen en het balpartijtje dat live in zijn volledigheid vanaf 20:15 uur via voetbalzender NPO3 zal worden voorgeschoteld is de ontiechelijke kraker uit groep D: Borussia Dortmund-Arsenal. Eerst een half uurtje voorbeschouwen waarna er om 20:45 uur door de heren ballertjes zal worden afgetrapt. Van je pats boem holladijee. Zorg er dus voor dat de chippies en het bier rond die tijd op tafel staan want het wordt weer handenwrijven zo voorspellen wij. Aansluitend van het potje zal na de nababbel de hele rest van de dinsdag voetbalriedel in samenvattingsvorm te zien zijn, waarna men met een gerust hart slapieslapie kan gaan doen om zodoende woensdagochtend weer fit tevoorschijn te kunnen komen als men weer naar het werk of school mag gaan. Yes. Stream hierrr, gokken daarrr, heb plezierrr en wees dankbaarrr. Gaat-ie dan.

Kannonnen wat een vette Duitsland-Engeland smulpot moet dit worden gaan! De zwartgele Maya de Bij brigade tegen de kleuterknulletjes van opa Wenger. Die Borussen, die Schwarzgelben vs The Gunners. Beide teams staan bekend om hun mooie aanvallende voetbalspel en hopelijk krijgen wij als voetballiefhebber dit vanavond ook voor onze kiezen gepresenteerd. Gna, en reken maar dat koning Willempie Alexander vandaag tijdens Prinsjesdag die hele troonrede afraffelen zal en die gouden koets eens effe flink op dat gaspedaal van je dieptrappen gaat doen (huuhhh???) om zodoende op tijd thuis te zijn in zijn eigen Wassenaarse Eikenhorst. Want? Jawel. Ook onze King Willem wil graag weer eens lekker onderuit gezakt met een pot bier in zijn ene klauw en in de andere de afstandbediening naar een fijne pot voetbal gluren. Ja, met een afstandbediening in de hand, ja! Lees je goed. Dit voor het geval die drie A-tjes al zappend ruziemakend de hele tyfusbagger van een snottenbellenkutzooi programma's op andere zenders langs loopt te klootviolen. Wil je niet als koning man voetballiefhebber tijdens een voetbalmatch waarop je je de gehele dag op hebt verheugd. Dus. Ook Wimpie Lex gaat vanavond heerlijk van je foebele koekeloeren doen en zien hoe sterballertjes als Marco Reus Nuri Sahin en Danny Welbeck het er van af gaan brengen. En Maxima ondertussen maar dat glas bier bijvullen enzo en met bitterballen strooien die Wimpie Lex vanuit zijn luie stoel probeert op te vangen zonder ook maar een seconde van het voetbalspektakel te missen. Whoehaha. Yep, yepperdeklep. Echt. Maar voordat het feest kan beginnen wil ook koning Wimpie Lex van wat voorspel genieten en dus...

En dus knallen we er zoals gewoonlijk in de toppert alertjes van het voetbalhumor.com blogje in de laatste alinea weer vijf heerlijke damesvarianten zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR en hop hop hop paardje in galop ook nog eens vijf Youtube gigantjes zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR tegenaan. Zijn wij er nu wel klaar mee. Wij gaan foebele koekeloeren! Doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten