dinsdag 16 september 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ja ja, mensen ook vanavond zal voetbalzender NPO3 u weer een vette Champignonnen League avond bezorgen. Met als hoofdgerecht dit keer: Ajax-Paris Saint-Germain. Vanaf 20:15 uur kan er worden afgestemd, vanaf 20:45 uur kan men het balletje zien rollen gaan. Stream hierrr, gokken daarrr, met veel bierrr en kaviaarrr. Of chips. Zoek het uit.

Hoppateetje. Mogen de Amsterdammertjes van Frankie de Boer zomaar vanavond de mouwtjes gaan opstropen in Europees verband grote meneren ballieballie doen. Tja, is wat. En zullen vanavond ook de grote Zlatan Ibrahimovic en de iets mindere Gregory van der Wiel wederom hun (grote) neus laten zien in de hoofdstad. Yep. Beide ballertjes weer back in da office, alleen aan de verkeerde kant van het speelveld jammergenoeg. Ajax-Paris Saint-Germain mensen. Op papier een pot om van te smullen zo lekker. Wie weet weten de Amsterdamse knulletjes onder luide aanmoediging van de thuisaanhang voor een stuntje te zorgen. Punten zijn immers nodig om te kunnen overwinteren. En punten dienen gepakt te worden. Het grote Barcelona met Messi, Neymar en de bijtgrage Suarez staat ook nog op het programa en dan laten we dat Apoel Nicosia uit Cyprus gemakshalve nog maar achterwege. Maar eerst PSG dus. De Franse reus met in de spits de grote neus met zijn paardenstaart. Ha. Een puntje voor de Mokummers zouden wij al als een stunt beschouwen, maar wie weet hebben Zlatan en zijn vriendjes er niet zo'n zin in en walst Ajax met een in vorm zijnde Arek Milek er vanouds van je hup regelrecht overheen met dat aanvallende voetbal van ze en weten die Amsterdammertjes direct van je patsboem druk te zetten op die opbouwende Parijse bagger. Frank de Boer: "Ja maar jij knakkertje van de voetbalhumor.com, moet jij eens even goed luisteren. Kijk, die wervelwind van een Milek stel ik natuurlijk helemaal niet op want anders staat Pietje Sigthórsson maar een beetje uit zijn neus te vreten. En dat moeten we natuurlijk ook niet willen. Dus." Wel verdomme nog an toetje zeg. Pff, geen Milek, zegt die droogkloot doodleuk. Helemaal van de kanarierukeend die De Boer. Maar ach, je weet het niet. Je weet het gewoonweg niet. Met of zonder Milek. We gaan het zien. Alles kan. De bal is rond. Geel is geel en twee keer geel is rood. Dat dan weer wel. En de scheids is sowieso een homo. Want die blaast op een fluitje. En dat doen Geer en Goor immers ook zoals je weet. Afijntjes. Vanavond om een uurtje of elf weten we meer. En aansluitend aan het balspel de resterende CL-potjes in samenvattingsvorm. Kortom, een heerlijk gezellig avondje staat ons te wachten. Makkers staakt uw wild geraas!

Maar voordat er zal worden afgetrapt eerst even wat pret beleven met de vijf damesvarianten die we je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR voorschotelen. En wat te denken van de vijf YouTube gigantjes die je weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR kunt vinden. Man, man, man, wat een heerlijkheid weer. Potverdorrie zeg, dat voetbalhumor.com lijkt Sinterklaas wel mensen. Dat blogje blijft maar met verwennerijtjes strooien omdat het allemaal kan. Nou. Geniet ervan. En dit is een snelkookpan. Gewoon, dat je het weet. Wij gaan foebele koekeloeren! Dikke doei doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten