maandag 29 september 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Daar gaan we weer. Een fijn avondje Champignonnen League staat ons te wachten. Wat te denken van APOEL-AJAX? Te zien bij onze vrienden van de NOS op voetbalzender NPO3 en wel vanaf een uurtje of 20:15. Eerst een gezellige babbelvoorbeschouwing van deskundigen die er ook geen reet vanaf schijnen te weten en vanaf 20:45 uur zal men los gaan op het publieke zendertje. Aansluitend zullen in samenvattingsvorm de rest van de voetbalbende worden uitgezonden. Eventuele streams vind je hierrr, mocht je die nodig hebben, en gokken doe je desgewenst weer daarrr. Genoeg geouweleuterd. Over tot de orde nu.

APOEL-AJAX. Een potje dat verdomme sowieso door de Amsterdammertjes gewonnen dient te worden. Verdomme ja. Wellicht een overbodig woordje maar we willen extra kracht bij dat zinnetje zetten dus vandaar verdomme. Verliezen is namelijk dodelijk moet je weten. Nou ja niet helemaal, maar je raakt zo onnodig achter op de rest. En dat is zonde. Vandaar, gewoon punten pakken en euro's cashen. Jawel, dat is hetgeen wat Ajax vanavond moet gaan doen. Knallen met die bende. Heus. Dat Cypriotische Apoel Nicosia is niet meer dan het achterlijke broertje in poule F dat gewoon van je hoppeteetje opzij gezet moet worden om zodoende Europees ballieballie voor de ballertjes van Frankie de Boer na de winterstop te doen voortbestaan. Van die dingen. Okees, okees, waarschijnlijk wordt het na de winter Europa League voor de godenzonen, maar wellicht dat het kokertje met Ajax erin zich met een beetje geluk in de Champignonnen League pot laat vallen. Je weet niet. Kan zo maar zo zijn. 1 plus 1 is nog altijd 2 en de derdemachtswortel uit 96071912 is weer 458. Doe ermee wat je ermee wilt doen. Wij gaan verder. Waar waren we gebleven? Oh ja, vanavond dient er dus gewonnen te worden door de Mokummers. Zo simpel is dat. Kunnen wij van de voetbalhumor.com er wel weer een hele analyse op los laten hoe deze Cypriotische boevenbende verslagen moet worden, maar Frankie de Boer is natuurlijk niet voor niets trainer geworden. Die weet dat klusje wel te klaren, zo vermoeden wij. En dat zonder assistent Dennis Bergkamp. Tja. De zeven kleuren schijtende vliegangst assistent zal vanavond net als jij en ik languit op de bank van je luiliggend het balpartijtje van je volgen gaan doen. Met af en toe een whatsappie eruit sturen om Frankie-boy nog een eventueel tippie te geven. Ach ja, zo gaat dat in die kringen. Afijn.

Zijn we nu alweer aanbeland bij de laatste alinea. De tijd vliegt when you are having fun. De laatste alinea die de oogjes van de lezertjes van dit wonderbaarlijke voetbalblogje ietwat van je fronsen doet doen. Ghe, ghe, ghe. Om de bagger een beetje luchtig te houden, luitjes. Dat is waar we het voor doen. Die laatste alinea. BAM. Nou. Gaat-ie dannes dan maar weertje. Vijf smeuïge vrouwvarianten waarvan de knoopjes van je spijkerbroek spontaan beginnen los te geraken, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Knallen we er ook nog vijf YouTube gigantenklanken tegenaan om die hele voetbaltroep nog enigszins wat op te hitsen, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Kind kan de was doen. Mooi! Komt dat even goed uit. Kunnen wij rustig van het voetbalspelletje genieten. Even wachten hoor. Even iets roepen hier in de kamer. "Zeg schat, doe jij straks eens flink wat van je chips en een hoeveelheid aan kratten bier kopen doen voor vanavond! Pak maar wat centjes uit papa's portemonnee. Ligt op het tafeltje. Maar vergeet niet het winkelwagenmuntje uit de jouwe te halen. Zonder muntje sjouw je je een blubberhernia, met zeven kratjes bier aan boodschappen, moet je weten. Verder een dikke harde stinkboer in dat schattige schuitige modellensnuitje van je. Kusje. Gaat papa vanavond, net als Dennis Bergkamp, gezellig ouderwets lekker languit op de bank liggen en foebele koekeloeren doen. Ga jij dan gezellig naar één van je vriendinnen? Er is vast nog wel zo'n naar andijvie stinkende zweefteef in je vriendinnenkringetje te vinden die een GTST-marathon met je wilt organiseren. Nou doei." Ha! Wat je dacht. Wij hebben er zin an, mensen! Laat dat balletje maar rollen. Doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten