maandag 8 december 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Liverpool-Basel vanaf 20:45 uur voor je bakkes tralala. Op NPO3 zoals je gewend bent. Eerst een half uurtje voorbabbelen om de stemming er alvast wat in te krijgen en daarna is het bal. Stream hierrr, gokken daarrr.

Juist. De NPO heeft er dus voor gekozen om vanavond het Champignonnen League potje Liverpool-Basel uit te zenden. Op papier wellicht niet direct een wedstrijd waar menig voetballiefhebber voor thuis blijft, maar let op mensen! Let je op? Mooi. Want lees dit: Er is namelijk niet voor niets door de redactie van voetbalhumor.com een toppert alertje aan dit potje gewijd. En zo is het maar net. Wij hebben wel wat anders te doen dan het blind typen van onzinteksten en dus warempel jajaatje een toppert alertje voor Liverpool-Basel voor je ponem. En waarom dan wel? Gaan we van je proberen te uitleggen doen enzo. Kijk, in zowat iedere Champignonnen groep is de bende wel gespeeld. De nummers 1 en 2 zijn reeds bekend. Wellicht dat de volgorde ietwat veranderen kan maar wie maalt daarom. Weten deze nummer 1 en nummer 2 ploegjes verder dat het de koker in zal gaan en dat het na de winterstop uit de glazenbol wordt gehusseld en dat de ploeg die op nummer 3 is geëindigd zowaar in een ander kokertje van je hussel hussel Europa League ballieballie mag gaan doen. Maar dan groep B. De groep van Liverpool en Basel. En van Real Madrid en PFC Ludogorets Razgrad (spreek dat eens in één keer in normaal Nederlands uit, jij Erben Wennemars, en je ontvangt van ons een kadobon naar keuze), maar lekker belangrijk deze laatste twee. Nee, Liverpool en Basel dus. Basel heeft aan een puntje genoeg en Liverpool moet thuis winnen om door te dringen naar de CL-afvalronde. Is wat. Een partijtje bikkelvoetbal staat ons daarom te wachten. Met Steven Gerrard voorop in de strijd bij de Reds en uh en uh, ach weten wij veel hoe ze allemaal heten bij dat Zwitserse Basel. Zo'n partijtje zal het dus worden gaan. Eentje met opstroopte mouwtjes. Eentje met een sfeer van You'll Never Walk Alone en dat dan negentig minuten lang. En dat allemaal onder leiding van onze eigen topscheids Björn Kuipers. Zo. Nou. Tja uh, genoeg voorbeschouwd. Is het nu tijd voor?

Lekkere wijven! Maar liefst vijf. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En fijne muziekklanken! Ook maar liefst vijf. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Chips en bier in de aanslag. Wij gaan foebele koekeloeren. Joehoe. Heb plezier! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten