dinsdag 9 december 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond het Champignonnen League wedstrijdje Ajax-Apoel Nicosia voor je muilenbakkes. Te zien op NPO3 televisione en wel vanaf een uurtje of kwart-voor-negen. Een half uurtje eerder kan er al worden ingeschakeld voor de nono voorbeschouwing door mensjes die denken er verstand van te hebben. Ach, motten zij lekker zelf weten. Stream hierrr, gokken daarrr. Iets over het potje dan maarrr.

En dan gaan we maar weer eens ouderwets op het puntje van onze stoel zitten doen. Yep. Want ten eerste zal daar voor de allerlaatste keer Ajax in een Champignonnen League potje te zien zijn bij onze vriendjes van de NOS en ten tweede dienen die Amsterdammertjes minimaal een puntje uit het duel tegen die Apoel Cyprioten te slepen om zodoende te kunnen overwinteren en overgeheveld te worden naar het iets minder prestigieuze ballieballie festijn dat Europe League schijnt te heten. Dat zijn de dingen die er vanavond allemaal op het spelletje staan. En nou niet die Cypriotische ballertjes gaan onderschatten want ook die gasten zullen vanavond gebrand zijn om te gaan schitteren in de Amsterdam Arena die als speelhaven dient van het laatste groepsfasepotje uit poule F alweer. Juist. Winnen namelijk die Cyprioten dan mogen zij weer Europa League ballieballie doen en kunnen de Ajacieden zich verder gaan concentreren op louter eredivisie- en bekervoetbal. Maar daar gaan we dus niet vanuit. Nope. Gewoon die Cypriotische boevenbende zwaar de kiem smoren en gaan voor je eigen feestje. Zo luidt het advies van de redactie van voetbalhumor.com. Laat het publiek juichen en maak er een mooi avondje van. Met fijn tikkietakkie telraamvoetbal en we scoren er nog één. Of zoiets. Zoek het uit.

Blablabla. Allemaal blablabla. Dat is hetgeen waarin de tekst van hierboven kan worden ondergedeeld. Maar wat kan jou het schelen? Jij voetballiefhebber die wacht op vijf heerlijkheidjes van damesvarianten die je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR kunt vinden. Knallen we er ook nog zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf klinkende Youtube muziekpareltjes tegenaan en de woensdag is alweer een woensdag om verdomme U tegen te zeggen. Zo simpel gaan die dingen. U zeggen tegen een woensdag en dat allemaal in een voorbeschouwing ten behoeve van het CL-potje Ajax-Apoel. Snap jij het? Wij niet. Doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten