zondag 14 december 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Want het is Super Sunday in de eredivisie mensen! Vele vette knallers van games staan op het programma vandaag. FOX-abonnees kunnen vanaf 12:30 uur tot ongeveer een uurtje of 18:45 uur afstemmen op hun favoriete betaalzendertje en voor de niet FOX-abonnees is er natuurlijk altijd hierrr een leuk linkje waarbij je de juiste streams kunt vinden. Of je luistert Langs de Lijn via NPO Radio 1. Kan allemaal. Zoek het uit. En dan vanaf 19:00 uur de samenvattingen bekijken bij onze vrienden van de Studio Sport. Man, man, man, wat dondert het nu of buiten de zon schijnt ja of nee of dat de regen met dikke stralen naar beneden klettert. Een dag vol voetbalspektakel staat ons voetballiefhebbers op deze heerlijke zondag te wachten. Sunday Bloody Super Sunday dus.

Ajax-FC Utrecht
Beginnen we de zondag om 12:30 uur met het opwarmertje Ajax-FC Utrecht. Niet echt een toppert alert waardig moeten we bekennen, maar als Utrecht op visite komt in Amsterdam dan gebeurt er altijd wel wat. Heeft Frankie de Boer nog doodleuk de druk opgevoerd door te gaan roeptoeteren dat zijn ploegje dit jaar geen punt meer mag verspelen, maar daar zullen de Domstad bewoners maling aan hebben. Ajax moet, Utrecht mag. Verder zijn we reuze benieuwd of oud FC Utrecht ballertje Mike van den Hoorn nog mag invallen om het duel nog wat extra spannend te maken.

FC Groningen-Vitesse
Vanaf 14:30 uur te aanschouwen. Een leuk potje voor de Groningen- en Vitesse fans maar gelijktijdig aan deze balpartij staat toch echt...

PSV-FC Twente
...PSV-FC Twente op het programma. De Eindhovenaren zullen aantreden met een fitte basis elf, daar afgelopen donderdag een veredeld B-team met 1-0 van Dinamo Moskou mocht verliezen. Lekker belangrijk als je toch al zeker bent van de volgende ronde Europa League. Aldus Flipse Cocu die vindt dat FC Twente een sterke ploeg is wanneer ze de bal hebben. Vandaar dat de PSV coach er op zal hameren om op balbezit te spelen. Kijk, hoe simpel wil je het hebben? Waar het op neerkomt is dit: PSV voelt de hete adem van Ajax in het nekkie en Twente moet winnen om er nog een leuk seizoen van te maken. Vanaf 14:30 uur te zien dus.

Manchester United-Liverpool
Huh, maar dit is verdomme een Premier League wedstrijd die geen ene malle moer met de eredivisie te maken heeft? Kan allemaal zo zijn, maar het balpartijtje past ideaal in het programma van de Super Sunday. Want ook bij Manchester United-Liverpool zijn er weer drie punten te verdelen of zoals Louis van Gaal het op zijn opperbeste Engels zegt: "In football it is always the goals who are counting." Ook dit potje is te aanschouwen vanaf 14:30 uur. Pff, keuzes, keuzes. Allemaal keuzes.

Feyenoord-AZ
En als klap op de vuurpijl eindigen we de zondagmiddag met de topper Feyenoord-AZ. AZ onder leiding van Brommetje en Bassie gaat flink opwaarts sinds Bassie de pionnen mag uitzetten op de training. Feyenoord, onder leiding van Fredje Rutten, gaat ook als een raket. De Rotterdammers verkeren in bloedvorm. Komt daar die twaalfde man in een kolkende Kuip nog bij en tel uit je winst. Of verlies. Of gelijkspel. Boe. Wakker blijven. Genoeg geouweneuzeld. Klaar. De strijd om plek drie zal vanaf 16:45 uur aanvangen. Gaan we nu over naar iets anders.

Iets anders
En dat 'iets anders' zijn natuurlijk de ronde memmen en de tochtige vochtige hamportemonnees van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf vrouwvarianten die er zeker warempel ja jaatje wel wezen mogen. Doen we er ook nog van je PIM, PAM, PET, KLEDDER en RETTEKETET vijf Youtube giganten muziekclips bij en deze aangename zondag kan beginnen naar onze mening. Heb plezier, heb geluk. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten